«Ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να πέσει»

Τη σιγουριά του ότι ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να υποβιβαστεί εξέφρασε ο Κώστας Χαραλαμπίδης στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον Ηρακλή για την 13η αγωνιστική της EKO Basket League.
«Ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να πέσει»

Αναλυτικά:

«Θέλω να πω συγχαρητήρια στην ομάδα του Ηρακλή. Έπαιξε φανερά καλύτερα και κέρδισε πολύ δίκαια το παιχνίδι. Η εικόνα της ομάδας μου δεν θεωρώ ότι είναι εικόνα ομάδας που παλεύει για τη σωτηρία της. Λυπάμαι πάρα πολύ και προσωπικά ζητάω συγνώμη γι΄ αυτή την εικόνα. Τα ψέματα τελείωσαν. Ξεκινάει ο δεύτερος γύρος και βρισκόμαστε σε δεινή βαθμολογική θέση. Αυτό που μπορώ να πω, είναι ότι αυτή η ομάδα αυτή δε θα πέσει! Δεν πρόκειται να πέσει. Δεν ξέρω τι θα γίνει, αλλά δε θα πέσουμε. Θα παλέψουμε, αρχής γενομένης από το επόμενο παιχνίδι που για μα είναι ματς ζωής και θανάτου. Το μόνο που έχω να πω σε όλους είναι ότι αυτή η ομάδα δεν πρόκειται να πέσει, ούτε να κινδυνέψει.

Για το ότι ο ΠΑΟΚ επέστρεψε δύο φορές από το -10 στο πρώτο ημίχρονο και για το ότι δεν μπόρεσε να το ξανακάνει: «Είχαμε κάκιστες επιλογές επιθετικά σε αυτό το σημείο και πολύ κακές αντιδράσεις αμυντικά. Δεν μπορούμε να περιμένουμε άλλη εικόνα από την ομάδα όταν αντιδράμε με αυτόν τον τρόπο και όταν δεχόμαστε συνεχώς 50 πόντους σε κάθε ημίχρονο. Είναι ξεκάθαρο πως υπάρχει πρόβλημα. Δεν υπάρχουν άλλες δικαιολογίες. Παίζουμε τη ζωή μας».

Για το πώς θα αλλάξει η εικόνα του ΠΑΟΚ: «Σας δίνω μία προσωπική υπόσχεση. Δεν εμπλέκω κανέναν. Αυτή η ομάδα δεν πρόκειται να πέσει! Θα βρούμε την λύση εκ των έσω. Δεν περιμένουμε να κάνουμε πέντε αλλαγές για να σωθούμε. Με αυτά τα δεδομένα η ομάδα θα παλέψει για να σωθεί».

Διαβάστε ακόμη...