«Nα χτίσουμε πάνω σε αυτό το παιχνίδι»

O Amanze Egekeze πραγματοποίησε την καλύτερη του εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό και μετά το τέλος του αγώνα μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου.
«Nα χτίσουμε πάνω σε αυτό το παιχνίδι»

«Είχαμε πει ότι πρέπει να μην τα παρατήσουμε και στα 40 λεπτά, ό,τι κι αν έγραφε το σκορ. Παίζαμε απέναντι σε έναν πολύ σπουδαίο αντίπαλο. Παλέψαμε ως το τέλος. Κάναμε πολλά λάθη στην άμυνα, δεν ξοδέψαμε καλά τα φάουλ, κάναμε λάθη στα προσωπικά μαρκαρίσματα. Σουτάραμε με καλύτερα ποσοστά από τα προηγούμενα παιχνίδια και νομίζω ότι είναι ένα παιχνίδι, πάνω στο οποίο μπορούμε να «χτίσουμε» κάποια πράγματα».

Για την ατομική του απόδοση:

«Δεν ήμουν καλός στα δύο πρώτα παιχνίδια. Όλοι στην ομάδα, προπονητές και συμπαίκτες, μου είπαν να συνεχίσω να σουτάρω. Συνέχισα να δουλεύω στις προπονήσεις, μπήκαν σήμερα τα σουτ και πιστεύω ότι θα μπαίνουν και στη συνέχεια της σεζόν».

Για το πώς θα μπορέσει να έχει μεγαλύτερη επίδραση στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ:

«Είναι μια περίοδος προσαρμογής, σε ένα καινούργιο στυλ παιχνιδιού, σε μια καινούργια χώρα. Αυτό που μου φαίνεται δύσκολο, είναι η σκληρότητα του πρωταθλήματος. Έχω καταλάβει ότι για να βοηθάω την ομάδα μου, δε χρειάζεται κάθε βράδυ να βάζω τρίποντα, αλλά να είμαι συνεπής σε επίθεση και άμυνα».

Για τη βελτίωση που χρειάζεται στο παιχνίδι από το low post:

«Είναι ένας τομέας που θέλω να βελτιωθώ. Όταν είναι ο Μαργαρίτης στο παιχνίδι, το σύστημα του προπονητή, τον βάζει πιο κοντά στο καλάθι. Όταν είμαι εγώ στο παρκέ, η δύναμη μου είναι το σουτ. Δουλεύω, ξέρω ότι έχω τα προσόντα για να ποστάρω. Θέλω να κερδίσω την εμπιστοσύνη των προπονητών μου σε αυτό το κομμάτι και να υπάρχουν συστήματα και για μένα στο post».

Διαβάστε ακόμη...