«Αδικήσαμε την προσπάθειά μας»

Ο Κώστας Φλεβαράκης μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με τον Ιωνικό για την 3η αγωνιστική της EKO Basket League.
«Αδικήσαμε την προσπάθειά μας»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ στάθηκε στην άνιση κατανομή των φάουλ, αλλά και τη διαφορά στον τρόπο σφυριγμάτων, ενώ τόνισε ότι οι παίκτες του αδίκησαν την προσπάθειά τους με την εικόνα που είχαν στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

«Ήταν ένα παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που ήταν αποφασισμένη να πάρει τη νίκη και το έδειξε με κάθε τρόπο από την αρχή. Εμείς δεν μπορώ να πω ότι δεν ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις, τουλάχιστον στα πρώτα 30 λεπτά. Για κάποια παιδία ήταν πρωτόγνωρο το γεγονός ότι δεν αντιμετωπίστηκαν με τον ίδιο τρόπο οι κατοχές και οι επαφές μέσα στο παιχνίδι.

Προσπαθήσαμε για 30 λεπτά, παλέψαμε, αλλά στο τέλος εκεί που ήμασταν στον πόντο και είχαμε την ευκαιρία να περάσουμε μπροστά, μας εγκατέλειψαν οι δυνάμεις μας. Δυστυχώς παρατήσαμε ένα παιχνίδι που δεν θα έπρεπε και αδικήσαμε τη συνολική μας προσπάθεια. Σίγουρα, η κούραση έπαιξε τον ρόλο της, όπως και η έλλειψη ετοιμότητας στο βαθμό που θα θέλαμε.

Εμείς θα συνεχίσουμε και θα χρησιμοποιήσουμε πάρα πολύ το παιχνίδι στη συνέχεια. Το μόνο παράπονο που έχω από τα παιδιά είναι ότι στα τελευταία πέντε λεπτά έπρεπε να συνεχίζουμε να παλεύουμε. Συγχαρητήρια στον Ιωνικό, μια ομάδα με πολλές λύσεις σε κάθε θέση. Συνεχίζουμε την προσπάθεια και θα ετοιμαστούμε για το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι την Τρίτη κόντρα στην Besiktas».

Διαβάστε ακόμη...