«Καλύτερα να μην πω τι σκέφτομαι…»

Μετά το λακωνικό σχόλιό του για την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Κολοσσό, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου ήταν για άλλη μια φορά αινιγματικός στις δηλώσεις του, απαντώντας σε ερωτήματα για την τραγική κατάσταση της «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ.
«Καλύτερα να μην πω τι σκέφτομαι…»

Αναλυτικά ο προπονητής του Δικεφάλου ανέφερε:

«Είχαμε ένα κακό τρίτο δεκάλεπτο για την εξέλιξη του παιχνιδιού. Συγχαρητήρια στον Κολοσσό για τη νίκη του, εμείς συνεχίζουμε».

Για τις σκέψεις του σχετικά με τη δύσκολη κατάσταση της ομάδας:

«Καλύτερα να μην πω τι σκέφτομαι. Δεν τα έχουμε δει ακόμα όλα, ποιος ξέρει».

Για τους παίκτες που συνεχίζουν να προπονούνται κανονικά:

Όσον αφορά τα παιδιά και το σταφ, όλοι κάνουν μεγάλη υπέρβαση. Δεν μας αξίζει αυτή η ιστορία. Είμαστε εντάξει μεταξύ μας, ξέρουμε τι έχει συμβεί και τι προσπάθεια κάνουμε. Είμαστε υποχρεωμένοι να σεβαστούμε την προσπάθειά μας, τους εαυτούς μας».

Για το αν έχει όρεξη να επιστρέψει μετά το Πάσχα:

«Εγώ αν και δεν είμαι ΠΑΟΚ, είμαι εδώ. Ενώ οι άλλοι είναι οι ΠΑΟΚάρχες...

Ξέρω που είμαι, δεν με ξαφνιάζει τίποτα πια. Δεν είμαι υπεύθυνος να δώσω απαντήσεις. Έκανα παραπάνω από τις αρμοδιότητές μου. Η εξαθλίωση υπάρχει, θα πιούμε το πικρό ποτήρι. Πήγαμε σε έναν τελικό μετά από 20 χρόνια, παίξαμε ως το Μάρτιο στην Ευρώπη, είμαστε στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος, κάναμε λοιπόν πολλά άσχημα πράγματα για τον σύλλογο και έχουμε τον ανάλογο σεβασμό...»

Για το αν έχει απευθυνθεί στη διοίκηση:

«Εγώ ως προπονητής πρέπει να απευθυνθώ στη διοίκηση. Έκανα αυτό που έπρεπε να κάνω. Οι απαντήσεις είναι ξεκάθαρες, βλέπετε την εικόνα, προφανώς κι αυτοί παίρνουν αρνητικές απαντήσεις. Ας μιλήσουν αυτοί που πρέπει, εγώ μιλάω για το παιχνίδι και την ομάδα μου.

Κάνουμε εκδρομές εμείς, περνάμε πολύ ωραία».

Διαβάστε ακόμη...