Πάμε "Παλατάκι"!

Σημαντικό παιχνίδι στην PAOK Sports Arena για την ομάδα μπάσκετ, που υποδέχεται τον νεοφώτιστο αλλά αξιόμαχο Χολαργό, σε παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής της Basket League.
Πάμε "Παλατάκι"!

Μετά από μια πολύπαθη εβδομάδα, η ομάδα βρήκε την ηρεμία της, καθώς τα οικονομικής φύσης σοβαρά θέματα που υπήρχαν ξεπεράστηκαν και με τη βοήθεια της οικογένειας Σαββίδη!

Έτσι Γκος και Χάτσερ επέστρεψαν από τις ΗΠΑ και ενσωματώθηκαν με την ομάδα, λύνοντας τα χέρια του Παπαθεοδώρου, ο οποίος δεν πρέπει να αισθανόταν και πολύ άνετα, βλέποντας δύο σημαντικά εργαλεία του ρόστερ να απομακρύνονται από την ομάδα σε μια κρίσιμη περίοδο!

Την ίδια ώρα, οι Σύνδεσμοι με ανακοίνωση έκαναν κάλεσμα στον κόσμο να σταθεί δίπλα στην ομάδα, τονίζοντας μεταξύ των άλλων πως: "Είμαστε υποχρεωμένοι για την ιστορία του συλλόγου να σταθούμε δίπλα τους".

Όλα αυτά περιμένουμε να τα δούμε και στη πράξη, αρχής γενομένης από το σημερινό παιχνίδι με τον Χολαργό, το οποίο μόνο εύκολο δεν μπορεί να θεωρηθεί! Θυμίζουμε πως στον πρώτο γύρο είχαμε χάσει εκτός έδρας με 74-68, στη μία και μοναδική φορά που τεθήκαμε αντιμέτωποι με τη συγκεκριμένη ομάδα!

Διαβάστε ακόμη...