«Πήραμε τη διαφορά μέσα από την άμυνά μας»

Στην άμυνα που έπαιξε ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο στάθηκε ο Αντώνης Κόνιαρης στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με το Περιστέρι για την 13η αγωνιστική της betshop Basket League.
«Πήραμε τη διαφορά μέσα από την άμυνά μας»

Aναλυτικά:

«Ξεκινήσαμε με λάθος τρόπο το παιχνίδι, ειδικά στην άμυνα, καθώς έπρεπε να είμαστε πιο πιεστικοί. Στα πρώτα 8 λεπτά δεν τα πήγαμε άσχημα, αλλά μετά χάσαμε το μυαλό μας βγήκαμε εκτός ρυθμού επειδή ασχοληθήκαμε με άλλα πράγματα πέρα από το μπάσκετ. Το Περιστέρι πήρε τη διαφορά σε εκείνο το σημείο, αλλά βγήκαμε πολύ συγκεντρωμένοι στο δεύτερο μέρος και μέσω της άμυνας πήραμε τη διαφορά».

Για τα ποσοστά του ΠΑΟΚ στα σουτ τριών πόντων: «Παίρνουμε ό,τι μας δίνει η άμυνα. Αν μας δώσει το τρίποντο θα το εκμεταλλευτούμε. Όλοι σουτάρουμε πολύ καλά σαν ομάδα. Μέχρι στιγμής ευστοχούμε και κερδίζουμε, ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι».

Για το κενό που δημιουργεί η αποχώρηση του Yanick Moreira: «Μέχρι στιγμής, καλύπτουμε το κενό πάρα πολύ καλά. Οι «ψηλοί» μας κάνουν τρομερή δουλειά. Έχουμε ένα μικρό θέμα στο ριμπάουντ, αλλά προσπαθούμε να βοηθάμε όλοι για να έρχονται τα θετικά αποτελέσματα».

Για το παιχνίδι με τη Nanterre 92 που ακολουθεί: «Εμείς θέλουμε να κερδίσουμε όσα παιχνίδια μας έχουν μείνει. Δεν μπορούμε να ξέρουμε πόσα χρειαζόμαστε για να περάσουμε. Το παιχνίδι με τη Nanterre 92 είναι πολύ δύσκολο, αλλά θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το κερδίσουμε. Δεν έχουμε κάνει ακόμα το scouting για το παιχνίδι, αλλά πιστεύω ότι η ενέργεια και η συγκέντρωση θα είναι τα κλειδιά».

Διαβάστε ακόμη...