«Πήραμε μια σημαντική νίκη»

Στην μεγάλη σημασία τη νίκης επί του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη στάθηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα.
«Πήραμε μια σημαντική νίκη»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε με πολύ καλά λόγια στην ομάδα του Πανιωνίου, ενώ έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του, τόσο για την σημερινή νίκη, όσο και για τη γενικότερη συμπεριφορά τους.

«Πετύχαμε μία πάρα πολύ δύσκολη και σημαντική εκτός έδρας νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο που τις τελευταίες τρεις εβδομάδες έχει ένα πολύ διαφορετικό πρόσωπο, τόσο όσον αφορά το μπάσκετ που παίζει όσο και τη συνοχή που έχει, με αποτέλεσμα να είναι μία δυσκολοκατάβλητη ομάδα. Οι νίκες της την προηγούμενη αγωνιστική στο Περιστέρι και η σημερινή της εμφάνιση το αποδεικνύει αυτό.

Ήταν απαραίτητο για εμάς να μείνουμε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να ανοίξουμε λίγο παραπάνω τις μικρές διαφορές που πήραμε, καθώς ο Πανιώνιος αντιδρούσε με μεγάλη ένταση και πίστη. Παρ' όλα αυτά, η νίκη μας είναι σημαντική και μεγάλη.

Θέλω να πω πάρα πολλά μπράβο στα παιδιά, στους παίκτες μας και σε όλο το αγωνιστικό τμήμα για τον τρόπο που έπαιξαν και που συμπεριφέρονται όλο αυτό το διάστημα, για τις καλές εμφανίσεις και τις νίκες που έχουμε κάνει στα περισσότερα παιχνίδια. Αξίζουν τον σεβασμό όλων. Θέλω να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό στη δύσκολη συνέχεια που έχουμε.

Να ευχηθώ πρώτα από όλα στον Νίκο Οικονόμου καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο που έχει αναλάβει. Θεωρώ ότι η ομάδα του δείχνει ότι είναι σε πολύ καλό δρόμο. Να ευχηθώ επίσης σε όλο τον κόσμο καλές γιορτές με υγεία και καλή χρονιά»

Διαβάστε ακόμη...