«Συγκεντρωμένοι και αποφασιστικοί…»

Χωρίς περιθώρια για ξεκούραση, αλλά και με ελάχιστο χρόνο προετοιμασίας μεταξύ των δύο αγώνων, ο ΠΑΟΚ είναι ήδη στην Αθήνα, πραγματοποιεί την προπόνησή του στο ΟΑΚΑ, έχοντας όμως και μία σημαντική απώλεια, τον τραυματισμό του Απόλλωνα Τσόχλα.
«Συγκεντρωμένοι και αποφασιστικοί…»

Ο έμπειρος γκαρντ, ακολούθησε την αποστολή του ΠΑΟΚ στην Αθήνα για να είναι κοντά στην ομάδα σε αυτή την δύσκολη προσπάθειά της για την πρόκριση, παρά το γεγονός ότι δεν μπορεί να αγωνιστεί.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ηλίας Παπαθεοδώρου, αναφερόμενος στον δεύτερο αγώνα με την ΑΕΚ κι όλα αυτά που θα πρέπει να κάνει η ομάδα για να φτάσει στη νίκη, τόνισε: «Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε την αντίδραση της ΑΕΚ, που σίγουρα θα θέλει να ισοφαρίσει και να πάει την σειρά σε τρίτο παιχνίδι. Στόχος μας είναι να κρατήσουμε όλα τα θετικά στοιχεία που παρουσιάσαμε στο πρώτο παιχνίδι, την ατομική μας άμυνα, την ενέργεια που δείξαμε στο δεύτερο ημίχρονο, τις καλές αποφάσεις που πήραμε σε κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού στην επίθεσή μας και φυσικά να είμαστε συγκεντρωμένοι και αποφασιστικοί για 40 λεπτά».

Διαβάστε ακόμη...