Με Κολοσσό στην PAOK Sports Arena

Τον ισόβαθμό του Κολοσσό Ρόδου, υποδέχεται στην PAOK Sports Arena η ομάδα μπάσκετ του Δικεφάλου σε παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής της Basket League...
Με Κολοσσό στην PAOK Sports Arena

Μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω Εθνικής ομάδας, ο Παπαθεοδώρου θα έχει σήμερα στη διάθεσή του για πρώτη φορά, το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, το Phil Goss, καθώς και τον Klassen, ενώ αντίθετα θα απουσιάσει λόγω του πρόσφατου τραυματισμού του ο Αντώνης Κόνιαρης.

Μιλώντας για το παιχνίδι, ο τεχνικός του Δικεφάλου δήλωσε: «Έχουμε ένα παιχνίδι στο γήπεδο μας με τον Κολοσσό, μια σοβαρή και πειθαρχημένη ομάδα που ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο. Προσπαθήσαμε στη διακοπή να δουλέψουμε κάποια πράγματα, παρόλο που είχαμε απουσίες με τους τέσσερις διεθνείς παίκτες. Είναι ένα παιχνίδι που θέλουμε να το κερδίσουμε, να κάνουμε μία καλή εμφάνιση, να επιβάλουμε τον ρυθμό μας ξεκινώντας από την άμυνα και να πάρουμε ένα αποτέλεσμα που το χρειαζόμαστε μέσα στο γήπεδο μας».

Περιθώρια για βαθμολογικές απώλειες δεν υπάρχουν και αυτό είναι κάτι που γνωρίζουν πολύ καλά τόσο οι παίκτες, όσο και οι άνθρωποι γύρω από την ομάδα, καθώς έχει ήδη συσσωρευτεί πολλή γκρίνια γύρω από αυτήν!

Οι φιλοξενούμενοι στα τρία εκτός έδρας ματς πέτυχαν μία νίκη (70-90 στον ουραγό Πανιώνιο) και είχαν δύο ήττες (από τον Κόροιβο 79-76 και το Λαύριο 80-62), ενώ ο ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη μετράει ως τώρα δύο νίκες (την Κύμη 94-83 και τον Αρη με 63-57) καθώς και μία ήττα στην πρεμιέρα από τον Προμηθέα με 73-79...

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 18:30 και θα υπάρχει ενημέρωση για την εξέλιξή του μόνο από τη σελίδα μας στο facebook...

 

Διαβάστε ακόμη...