Photos από την "πρώτη" της ομάδας μπάσκετ

Δείτε photos από την πρώτη συγκέντρωση του Σούλη Μαρκόπουλου και των παικτών του στην Paok Sports Arena...
Photos από την "πρώτη" της ομάδας μπάσκετ

Την ομάδα εκ μέρους της διοίκησης υποδέθηκε στο «Παλατάκι» ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, μαζί με τον τεχνικό διευθυντή Νίκο Σταυρόπουλο και τον μάνατζερ της ομάδας Τέλη Ζουρνατσίδη.

Ο Σούλης Μαρκόπουλος ξεκίνησε την προπόνηση της ομάδας με μία πρώτη ομιλία γνωριμίας και στη συνέχεια ακολούθησε το πρόγραμμα της ομάδας, υπό την επίβλεψη του προπονητή, του άμεσου συνεργάτη του Παντελή Μπούτσκο και με την συμμετοχή των υπολοίπων μελών του επιτελείου. Στην πρώτη προπόνηση συμμετείχαν οι καλαθοσφαιριστές του ΠΑΟΚ: Κώστας Χαραλαμπίδης, Γιώργος Δέδας, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Απόλλων Τσόχλας, Μιχάλης Λιάπης, Κώστας Κακαρούδης, Θωμάς Κώττας, οι έφηβοι Θόδωρος Ψυχίδης, Δημήτρης Καραμανώλης και Λεωνίδας Κοντόπουλος και ο Θανάσης Ιωακειμίδης, που θα συμμετέχει στο πρόγραμμα προετοιμασίας της ομάδας.

Ο Χρήστος Σαλούστρος θα ενσωματωθεί με την ομάδα από την Δευτέρα (25/8), ενώ οι τέσσερις Αμερικανοί της ομάδας (Carter, Langford, Odum και Vaughn) αναμένεται να αφιχθούν στη Θεσσαλονίκη την Δευτέρα 1η Σεπτεμβρίου 2014.

Αύριο το πρωί είναι προγραμματισμένες αιματολογικές εξετάσεις (στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης) για τους καλαθοσφαιριστές, οι οποίοι θα υποβληθούν επίσης και σε βιοηλεκτρική ανάλυση σύστασης σώματος, ενώ το πρωί της Παρασκευής θα περάσουν από εργομετρικές εξετάσεις στο Κέντρο Αθλητικής και Κινητικής Αξιολόγησης Metrisis. Στο πρόγραμμα της ομάδας υπάρχουν και προπονήσεις (Πέμπτη και Παρασκευή) στο PAOK Sports Arena στις 6μ.μ.

{gallery}2015/Basket/First-Training{/gallery}

Διαβάστε ακόμη...