Προπονήθηκαν Μαργαρίτης - Χάτσερ

Στην προπόνηση της ομάδας μπάσκετ του Δικεφάλου που πραγματοποίηθηκε το απόγευμα της Τρίτης (19/2) στην Paok Sports Arena, συμμετείχαν μετά από αρκετό καιρό οι Μαργαρίτης και Χάτσερ...
Προπονήθηκαν Μαργαρίτης - Χάτσερ

Οι δύο παίκτες που απουσιάζουν από τις επίσημες υπoχρεώσεις της ομάδας το τελευταίο διάστημα, προπονήθηκαν με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους χωρίς να αισθανθούν κάποια ενόχληση και πλέον αυτό που απομένει να δει ο τεχνικός του ΠΑΟΚ είναι αν μπορεί να τους υπολογίζει για το κυριακάτικο παιχνίδι με την Καβάλα στην Πυλαία. Κάτι που θα φανεί στις επόμενες προπονήσεις της εβδομάδας.

Οι δύο παίκτες μετά τη φυγή των Μακγκράθ και Χαριτόπουλου, θεωρούνται από τον Σούλη Μαρκόπουλο κάτι παραπάνω από απαραίτητοι για τη δύσκολη συνέχεια.

Να θυμίσουμε ότι ο Βαγγέλης Μαργαρίτης χτύπησε στο παιχνίδι με τον Απόλλων Πάτρας (12/1) στο γαστροκνήμιο, ενώ είχε αγωνιστεί για 4 λεπτά και 33" και ο Χάτσερ είχε υποστεί κάταγμα στο δεύτερο μετακάρπιο του αριστερού του χεριού στις (25/1), δύο μέρες πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στην Πυλαία.

Διαβάστε ακόμη...