Η προπόνηση του ΠΑΟΚ στη Σαρδηνία

Την πρώτη του προπόνηση στη Σαρδηνία πραγματοποίησε απόψε ο ΠΑΟΚ mateco, ενόψει του αγώνα με τη Dinamo Sassari, που θα διεξαχθεί το βράδυ της Τρίτης (29/11 στις 21:30, με τηλεοπτική μετάδοση από την Cosmote Sport 4HD), για την 4η αγωνιστική του Basketball Champions League.
Η προπόνηση του ΠΑΟΚ στη Σαρδηνία

Στην πρώτη επαφή της ομάδας μας με το Palasport Roberta Serradimigni, δόθηκε έμφαση στην τακτική, αλλά και στην επιστροφή του Jalen Riley. Στο χωρητικότητας 5.000 θεατών γήπεδο της Dinamo Sassari, θα βρεθούν το βράδυ της Τρίτης και φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, που αναμένονται στη Σαρδηνία από την Ελλάδα, την Ιταλία και άλλες χώρες της Ευρώπης.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ mateco κ.Λυκογιάννης, αναφερόμενος στον αυριανό αγώνα τόνισε: «Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι, σε σύντομο χρονικό διάστημα μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Είναι ένα παιχνίδι αρκετά σημαντικό για την εξέλιξη του ομίλου μας. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να ελέγξουμε είναι ο ρυθμός του παιχνιδιού γιατί η Sassari είναι μία ομάδα που της αρέσει να τρέχει και να σουτάρει στο transition, άρα τα πρώτα οκτώ δευτερόλεπτα είναι πολύ κρίσιμα για τη δική μας άμυνα. Θα πρέπει να διαχειριστούμε σωστά αυτά που θα μας δώσει ο αντίπαλος, να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις στην επίθεση. Είναι σημαντικό να δούμε πως θα είναι και κάποια παιδιά που είναι αμφίβολα και θα πάρουμε στη συνέχεια την απόφασή μας».

Ο κόουτς του ΠΑΟΚ mateco αναφέρθηκε και στην επιλογή του Jordan Sibert, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τα συνεχόμενα παιχνίδια αυτή τη στιγμή μας δείχνουν ότι τα παιδιά που έχουν αρκετά μεγάλη επιβάρυνση στο να παίρνουν αποφάσεις είναι αυτοί που πλήττονται περισσότερο από προβλήματα τραυματισμών. Επιλέξαμε να βάλουμε έναν ακόμη περιφερειακό πόλο στο παιχνίδι μας, ένα παιδί που μπορεί να παίξει στο «2» και στο «3», έχει αθλητικότητα και μπορεί να σουτάρει, είναι παλιός γνώριμος της ομάδας, οπότε η προσαρμογή του θα είναι πιο γρήγορη. Τον περιμένουμε την Τετάρτη για να τον ενσωματώσουμε στην ομάδα».

Διαβάστε ακόμη...