Προπόνηση και δύσκολη αποστολή στην Αθήνα

Με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο PAOK Sports Arena, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ mateco ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό
Προπόνηση και δύσκολη αποστολή στην Αθήνα

που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (27/11 στις 15:45) στο ΟΑΚΑ για την 7η αγωνιστική της Basket League.

Το πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε με ανάλυση του αντιπάλου με χρήση βίντεο και ολοκληρώθηκε με προπόνηση τακτικής, στην οποία δεν συμμετείχε ο Jalen Riley. Ο Αμερικανός παραμένει στη Θεσσαλονίκη για να συνεχίσει το εντατικό πρόγραμμα θεραπείας του.

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ mateco συμμετέχουν οι καλαθοσφαιριστές: Yannick Franke, Νίκος Τσιακμάς, Jaylen Hands, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Tyler Polley, Διαμαντής Σλαφτσάκης, Βασίλης Χρηστίδης, Γιώργος Καμπερίδης, Χρήστος Σαλούστρος, Ζήσης Σαρικόπουλος και Nate Renfro.

O Jalen Riley αναμένεται να ενσωματωθεί με την αποστολή του ΠΑΟΚ mateco το βράδυ της Κυριακής στην Αθήνα.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ mateco κ.Λυκογιάννης, αναφερόμενος στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό τόνισε: «Ξεκινά μία πολύ απαιτητική εβδομάδα για μας, με τρία συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια και με το πρώτο παιχνίδι να είναι απέναντι σε μία ομάδα Ευρωλίγκα. Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες, έχει ανεβασμένη ψυχολογία κι αυτό μεγαλώνει ακόμη περισσότερο τον βαθμό δυσκολίας του συγκεκριμένου αγώνα. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας απέναντι σε μία πολύ ποιοτική ομάδα και θα πρέπει να το διαχειριστούμε κατάλληλα. Θα πρέπει να διαχειριστούμε και την απουσία του Riley και να κάνουμε μία όσο το δυνατόν καλή εμφάνιση, να είμαστε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε ότι περισσότερο γίνεται από το συγκεκριμένο παιχνίδι».

Διαβάστε ακόμη...