Προπόνηση, ευχές για τα γενέθλια του κόουτς και 5η θέση!

  Η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ ενόψει του αγώνα με το Περιστέρι (11/4, 17:00) δεν είχε δυσάρεστες εκπλήξεις. Ο Josh Carter έβγαλε και σήμερα το πρόγραμμα της ομάδας και θα είναι έτοιμος για τον αυριανή μάχη που θα κρίνει την 5η θέση.
Προπόνηση, ευχές για τα γενέθλια του κόουτς και 5η θέση!

Υπήρχαν όμως ευχάριστες εκπλήξεις για τον Άρη Λυκογιάννη, που λόγω των γενεθλίων του ήταν το κεντρικό πρόσωπο και με την λήξη της προπόνησης, δέχθηκε τις ευχές όλης της ομάδας, αλλά και τούρτα έκπληξη…

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ κ.Λυκογιάννης αναφερόμενος στο παιχνίδι με το Περιστέρι τόνισε: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες γιατί θα καθορίσει την κατάληψη της 5ης θέσης. Αυτομάτως κοιτάζεις και τα αντίστοιχα ματσαρίσματα που θα υπάρχουν στα πλέι οφ. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που έχει πολύ μεγάλη αθλητικότητα, κυρίως από τους Αμερικανούς παίκτες της και μεγάλο βάθος στο ρόστερ της. Το Περιστέρι έχει το ίδιο κίνητρο και την ίδια θέληση με εμάς για αυτό το παιχνίδι. Το αποτέλεσμα του αγώνα θα καθοριστεί σε πολύ μεγάλο βαθμό από το ρυθμό του αγώνα, τον έλεγχο των ριμπάουντ, την υπομονή που θα έχουμε, γιατί αυτό θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο και από και πέρα, από τις σωστές επιθετικές επιλογές πάντα σύμφωνα με αυτά που σου δίνει ο αντίπαλος. Αν έχουμε αυτά τα στοιχεία, θα είμαστε ανταγωνιστικοί και θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε τη νίκη που είναι και ο βασικός μας σκοπός».

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν Γιώργος Τσαλμπούρης, Αναγνώστης Παπασάβογλου και Elijah Mitrou-Long.

*Αρνητικά ήταν όλα τα αποτελέσματα των μελών της ομάδας του ΠΑΟΚ που υποβλήθηκαν σε COVID-19 τεστ, ενόψει του αγώνα με το Περιστέρι.

Διαβάστε ακόμη...