«Η αμυντική συμπεριφορά θα κρίνει το παιχνίδι»

Επιστροφή σε αγωνιστική δράση μετά από δύο εβδομάδες και ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει σε ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι τη Λάρισα Bread Factory για την 15η αγωνιστική της Stoiximan Basket League. Ο αγώνας που θα διεξαχθεί την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021 στο Κ.Γ. Νεάπολης Λάρισας, θα ξεκινήσει στις 17:00 και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ3.
«Η αμυντική συμπεριφορά θα κρίνει το παιχνίδι»

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε με την σημερινή μεσημεριανή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο PAOK Sports Arena και με την συμμετοχή όλων των παικτών που είναι στη διάθεση του Άρη Λυκογιάννη. Ο Josh Carter θα είναι το νέο πρόσωπο στο ρόστερ του ΠΑΟΚ, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Elijah Mitrou-Long.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ κ.Λυκογιάννης: «Είναι πολύ σημαντικό εκτός έδρας παιχνίδι, απέναντι σε μία καλή ομάδα που έχει ανάγκη για βαθμούς. Η Λάρισα έχει πάρει σημαντικές νίκες απέναντι σε καλές και δυνατές ομάδες, ωστόσο και για τις δύο ομάδες υπάρχει ένα μικρό ερωτηματικό για το πώς θα παρουσιαστούν γιατί προερχόμαστε από διακοπή, ενώ υπάρχουν και νέα πρόσωπα στο ρόστερ. Ταυτόχρονα και οι δύο ομάδες είχαμε και απουσίες με διεθνείς, αλλά και Αμερικανούς παίκτες που έλειψαν με άδειες. Το παιχνίδι θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό από την αμυντική μας συμπεριφορά. Η Λάρισα είναι μία ομάδα που παίρνει πολλά πράγματα από το περιφερειακό παιχνίδι τριών παικτών, Brown, Smith και Russ. Θα είναι σημαντικό το πώς θα μπορέσουμε να τους κοντρολάρουμε και να τους σταματήσουμε για να μην ανοίξει ο ρυθμός του παιχνιδιού. Για αυτό θα είναι σημαντικός παράγοντας και τα ριμπάουντ. Επίσης να διαβάσουμε σωστά το τι θα μας δώσει η αντίπαλη άμυνα, ώστε να κάνουμε σωστές επιλογές και περιορίζοντας των αριθμό των λαθών μας να φτάσουμε στη νίκη».

*Αρνητικά ήταν όλα τα τεστ COVID-19 της ομάδας.

Διαβάστε ακόμη...