Τεστ, προπόνηση και τούρτα για τον Κακλαμανάκη

Περιθώρια για ξεκούραση και ελεύθερος χρόνος δεν υπάρχουν. Με δύο παιχνίδια αυτή την εβδομάδα, ο Άρης Λυκογιάννης και οι παίκτες του ΠΑΟΚ τρέχουν για να προλάβουν και αυτό ακριβώς έκαναν και σήμερα. Σε μία γεμάτη μέρα στο PAOK Sports Arena.
Τεστ, προπόνηση και τούρτα για τον Κακλαμανάκη

Το πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε με το καθιερωμένο τεστ COVID-19. Ακολούθησε η ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο, ασκήσεις στο γυμναστήριο και προπόνηση τακτικής, η οποία επικεντρώνεται στην ΑΕΚ, την οποία ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει αυτή την Τετάρτη (27/1), στις 21:00 στο ΟΑΚΑ.

Ο Δημήτρης Κακλαμανάκης βρέθηκε στο επίκεντρο από νωρίς. Δέχθηκε ευχές λόγω των γενεθλίων του, ενώ υπήρχε για τον 27χρονο φόργουορντ σέντερ του ΠΑΟΚ και τούρτα έκπληξη (από το ζαχαροπλαστείο Αβέρωφ, χορηγό της ΚΑΕ ΠΑΟΚ).

Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ συνεχίζεται το πρωί της Τρίτης (26/1) με προπόνηση στο PAOK Sports Arena και αμέσως μετά αναχώρηση της αποστολής για την Αθήνα. Η αποστολή του ΠΑΟΚ θα μείνει στην Αθήνα μέχρι και το επόμενο Σάββατο, καθώς στο πρόγραμμα της ομάδας είναι τα δύο παιχνίδια πρωταθλήματος με την ΑΕΚ και το Λαύριο.

Διαβάστε ακόμη...