«Με συγκέντρωση και καθαρό μυαλό για 40 λεπτά»

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται αυτή την Κυριακή (27 Δεκεμβρίου 2020 στις 17:00) στο PAOK Sports Arena τον Ιωνικό BC Hellenic Coin για την 9η αγωνιστική της Stoiximan Basket League, στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς.
«Με συγκέντρωση και καθαρό μυαλό για 40 λεπτά»

Ιδιαίτερο και πολύ σημαντικό το παιχνίδι της Κυριακής, με τον ΠΑΟΚ να αναζητά την 3η συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του σήμερα το απόγευμα, με ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο αρχικά και στη συνέχεια με προπόνηση τακτικής.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ κ.Λυκογιάννης αναφερόμενος στον αγώνα με τον Ιωνικό BC Hellenic Coin, το τελευταίο παιχνίδι του 2020 τόνισε: «Χρόνια Πολλά σε όλους, με υγεία. Νομίζω ότι είναι μία ιδιαίτερη περίοδος για όλους. Μακάρι να περάσει όσο πιο ανώδυνα γίνεται από εδώ και πέρα και να βρεθούμε σύντομα σε ρυθμούς κανονικότητας. Προετοιμαστήκαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε. Είχαμε τα θέματά μας, με ενοχλήσεις που είχαν ο Μαργαρίτης και ο Konate, αλλά θεωρώ ότι από την στιγμή που ήρθα στον ΠΑΟΚ, είχαμε τον περισσότερο χρόνο μπροστά μας για να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που έχει βελτιώσει πολύ ποιοτικά το ρόστερ της. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ο Ιωνικός να έχει ανεβάσει κατακόρυφα και την ποιότητα του παιχνιδιού του. Φαίνεται αυτό και από το γεγονός ότι πέτυχε τρεις νίκες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια, με τις δύο εξ αυτών να είναι εκτός έδρας. Είναι ένα παιχνίδι πολύ δύσκολο και πολύ επικίνδυνο, στο οποίο πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό και να μπορέσουμε να περιορίσουμε όσο περισσότερο γίνεται τα επιθετικά όπλα του αντιπάλου. Ο Ιωνικός είναι μία ομάδα που παίρνει δύναμη από την επίθεσή του και όχι από την άμυνά του. Πρέπει να έχουμε πολύ μεγάλο βαθμό συγκέντρωσης και πολύ καθαρό μυαλό για 40 λεπτά, προκειμένου να μπορέσουμε να πετύχουμε τη νίκη».

*Αρνητικά ήταν όλα τα τεστ COVID-19 που έγιναν στην ομάδα του ΠΑΟΚ, ενόψει του αγώνα με τον Ιωνικό.

Διαβάστε ακόμη...