Πρωινή προπόνηση και αποστολή στη Ρόδο

Με στόχο την πρώτη εκτός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά και το πρώτο διπλό σε εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος μετά από 21 περίπου μήνες, ο ΠΑΟΚ έφτασε ήδη στη Ρόδο για τον αγώνα με τον Κολοσσό H Hotels.
Πρωινή προπόνηση και αποστολή στη Ρόδο

Το παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League θα διεξαχθεί το Σάββατο (19/12) στις 16:15 στο Κ.Γ. Καλλιθέας στη Ρόδο και θα μεταδοθεί από την ψηφιακή πλατφόρμα της δημόσιας τηλεόρασης: ERT SPORTS 3 & ERTFLIX.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ κ.Λυκογιάννης επιστρέφει στη Ρόδο, όπου πέρασε συνολικά 5 από τα πιο σημαντικά χρόνια της προπονητικής του καριέρας. Επιστροφή στη Ρόδο για τρεις ακόμη παίκτες του ΠΑΟΚ (Love, Griffin, Τσαλμπούρης), αλλά και για τον βοηθό προπονητή Στάθη Νεραντζάκη.

Παρόλα αυτά η ιδιαιτερότητα της επιστροφής μπαίνει σε δεύτερο πλάνο, λόγω της σημασίας του αγώνα και όπως τονίζει χαρακτηριστικά ο Άρης Λυκογιάννης... «Νομίζω ότι όλα αυτά έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Και έτσι αντιμετωπίζονται όλα τα παιχνίδια. Ο Κολοσσός θέλει τη νίκη γιατί είναι γηπεδούχος, εμείς θέλουμε να καλύψουμε την εντός έδρας ήττα από τη Λάρισα, οπότε το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό και κυρίως βαθμολογικά. Από εκεί και πέρα υπάρχουν ιδιαιτερότητες, υπάρχουν παίκτες και προπονητές που έχουν περάσει από τη Ρόδο, αλλά έχουμε παίξει ξανά αντίπαλοι με τον Κολοσσό, οπότε νομίζω ότι θα προσαρμοστούν όλοι πολύ γρήγορα σε αυτό μόλις ξεκινήσει το παιχνίδι».

Αναφερόμενος στον Κολοσσό, ο προπονητής του ΠΑΟΚ σχολίασε: «Είναι μία ομάδα δουλεμένη, με δύο πολύ έμπειρα παιδιά, τον Ξανθόπουλο και τον Ζάρρα, οι οποίοι δίνουν ποιότητα. Ο ένας κατευθύνει αρκετά καλά, ενώ ο άλλος εκτελεί με μεγάλη συνέπεια φέτος. Είναι μία ομάδα που έχει χημεία και ρόλους, φαίνεται κι από τον τρόπο που παίζει εκτός έδρας. Δεν έχει χάσει πουθενά εύκολα, αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό που είναι και λογικό όμως, οπότε έχουμε προετοιμαστεί για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι».

Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο PAOK Sports Arena. Αμέσως μετά η αποστολή αναχώρησε για τη Ρόδο, στο πρώτο αεροπορικό ταξίδι του ΠΑΟΚ από της 29/2/2020, προτού δηλαδή ξεσπάσει η πανδημία!

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ, της οποίας ηγείται ο Θανάσης Χατζόπουλος, συμμετέχουν οι καλαθοσφαιριστές: Beau Beech, Sagaba Konate, Jermaine Love, Malcolm Griffin, Γιώργος Τσαλμπούρης, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Δημήτρης Κακλαμανάκης, Κωνσταντίνος Ιατρίδης, Γιώργος Καμπερίδης, Νώντας Παπαντωνίου, Elston Turner και Elijah Mitrou-Long.

•Όλα τα τεστ COVID-19 της ομάδας ήταν αρνητικά.

Διαβάστε ακόμη...