Οικογενειακό διπλό στο Παλατάκι (video)

Υποτίθεται ότι σήμερα θα είχαμε τον πρώτο επίσημο αγώνα της νέας σεζόν στο PAOK Sports Arena..
Οικογενειακό διπλό στο Παλατάκι (video)

Κι από τη στιγμή που δεν έγινε αγώνας στο «Παλατάκι» και η επίσημη πρεμιέρα του ΠΑΟΚ θα γίνει την επόμενη Τετάρτη, η σημερινή προπόνηση εξελίχθηκε σε μεγάλη μάχη και το καθιερωμένο οικογενειακό διπλό διεξήχθη σε συνθήκες αγώνα. Με σκορ, ένταση και το νικητή να κρίνεται στις λεπτομέρειες…

Ο Κώστας Μέξας χώρισε τους 13 διαθέσιμους παίκτες του σε δύο ομάδες, ο Στάθης Νεραντζάκης με τον Μπάμπη Καραΐσκο προσπάθησαν να μοιράσουν στα ίσια τα σφυρίγματα και να αντιμετωπίσουν ήρεμα τις διαμαρτυρίες και τα παράπονα που πάντα υπάρχουν όταν ένας αγώνας θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Επικράτησε τελικά η ομάδα του Νώντα Παπαντωνίου με 49-46 της ομάδας του Βαγγέλη Μαργαρίτη.

Ο Elston Turner Jr. με 24 πόντους και 4 τρίποντα ήταν ο πρώτος σκόρερ του αγώνα, που κρίθηκε στις λεπτομέρειες και στο τελευταίο σουτ, καθώς ο Jermaine Love, που πέτυχε 21 πόντους, είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει, αλλά αστόχησε στο τρίποντο που επιχείρησε.

Για την ομάδα του Νώντα Παπαντωνίου που σημείωσε 6 πόντους με 2 τρίποντα, αγωνίστηκαν οι: Turner 24 (4), Κακλαμανάκης 10, Mitrou-Long 6, Beech 3 (1) και Παπασάβογλου.

Για την ομάδα του Βαγγέλη Μαργαρίτη που πέτυχε 8 πόντους με 2 τρίποντα αγωνίστηκαν οι: Love 21 (2), Καμπερίδης 13 (3), Griffin 2, Herndon 2, Ιατρίδης, Καραγιαννίδης.

Ο Γιώργος Τσαλμπούρης, ήταν ο μόνος παίκτης του ΠΑΟΚ που δεν αγωνίστηκε. Ο 24χρονος σέντερ συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα, η κατάστασή του παρουσιάζει βελτίωση και θα επανεκτιμηθεί την επόμενη Πέμπτη (8/10).

   

Διαβάστε ακόμη...