Ξεκινά η προετοιμασία του ΠΑΟΚ

Μετά από πέντε μήνες, έρχεται πλέον η ώρα για να μπουν και πάλι στο γήπεδο οι παίκτες του ΠΑΟΚ και μία εντελώς νέα ομάδα να ξεκινήσει προπονήσεις στο PAOK Sports Arena.
Ξεκινά η προετοιμασία του ΠΑΟΚ

Τα πράγματα ωστόσο για όλους μας είναι πλέον πολύ διαφορετικά, για αυτό και η προγραμματισμένη για το απόγευμα της Δευτέρας 17 Αυγούστου 2020, πρώτη συγκέντρωση της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ, θα αφιερωθεί στις απαραίτητες για τον COVID-19 εξετάσεις. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ αναμένεται να μπουν για πρώτη φορά στο γήπεδο για προπόνηση την Τρίτη (18/8).

Ο Κώστας Μέξας θα έχει αρχικά στη διάθεσή του τους Έλληνες παίκτες της ομάδας. Οι αφίξεις των ξένων παικτών θα ξεκινήσουν με τον Elijah Mitrou-Long που αναμένεται στη Θεσσαλονίκη την προσεχή Τρίτη (18/8) και θα ακολουθήσουν οι υπόλοιποι παίκτες ως το τέλος του μήνα.

Στο πρόγραμμα των φιλικών αγώνων το οποίο είναι ακόμη υπό διαμόρφωση, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει μεταξύ άλλων Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, Λαύριο, Προμηθέα Πάτρας, ενώ το πρώτο φιλικό παιχνίδι της σεζόν αναμένεται να γίνει στις 2/9 με την Ελευθερούπολη.

Διαβάστε ακόμη...