Προπόνηση και το πρόγραμμα της Δευτέρας στην Κωνσταντινούπολη

Στο γήπεδο επέστρεψαν και πάλι σήμερα οι παίκτες του ΠΑΟΚ, έχοντας πλέον στρέψει το ενδιαφέρον τους στον επόμενο αγώνα της ομάδας, το παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής του δευτέρου γύρου του Basketball Champions League απέναντι στην Besiktas, που θα διεξαχθεί την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019 στις 19:00.
Προπόνηση και το πρόγραμμα της Δευτέρας στην Κωνσταντινούπολη

Το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε με την πρώτη ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και συνεχίστηκε με προπόνηση τακτικής. JeQuan Lewis και Zane Knowles ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία.

Η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο της Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ευχαριστεί την διεύθυνση της Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής για την φιλοξενία και την παραχώρηση του κλειστού γυμναστηρίου για την σημερινή προπόνηση της ομάδας.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αναχωρεί το πρωί της Δευτέρας (9/12, 09:50) για την Κωνσταντινούπολη. Η πρώτη προγραμματισμένη προπόνηση του ΠΑΟΚ στο Besiktas Akatlar Arena είναι το βράδυ της Δευτέρας στις 19:00 (Ώρα Ελλάδας).

Διαβάστε ακόμη...