Η αναχώρηση για Αθήνα και οι δηλώσεις Παπαθεοδώρου

Για την Αθήνα αναχώρησε η αποστολή του ΠΑΟΚ όπου αύριο (8/5, 17:30) θα αντιμετωπίσει το Περιστέρι για την 26η αγωνιστική της betshop Basket League.
Η αναχώρηση για Αθήνα και οι δηλώσεις Παπαθεοδώρου

Το πρόγραμμα προετοιμασίας του ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε με βίντεο ανάλυση του αντιπάλου και προπόνηση τακτικής και στη συνέχεια η αποστολή αναχώρησε για την Αθήνα.

Στη διάθεση του Ηλία Παπαθεοδώρου για το παιχνίδι με το Περιστέρι θα είναι οι: Johndre Jefferson, Λίνος Χρυσικόπουλος, Αντώνης Κόνιαρης, Milenko Tepic, Απόλλων Τσόχλας, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Θοδωρής Ζάρας, Γιώργο Τανούλη, Νίκο Χαρίτογλου, Κωνσταντίνο Ιατρίδη και Phil Goss.

Στον αγώνα με το Περιστέρι κρίνεται η θέση στην οποία θα τερματίσει ο ΠΑΟΚ στην κανονική περίοδο της Basket League, καθώς σε περίπτωση νίκη θα είναι στην πρώτη τετράδα και θα έχει το πλεονέκτημα έδρας στον πρώτο γύρο των πλέι οφ, ενώ αν ηττηθεί θα τερματίσει στην 5η θέση.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε στο www.paokbc.gr για το αυριανό παιχνίδι:

«Η τελευταία αγωνιστική μας βρίσκει αντιμέτωπους με το Περιστέρι, μία ομάδα της οποίας η βαθμολογική θέση και τα αποτελέσματα της, δείχνουν τον βαθμό δυσκολίας της αποστολή μας. Είναι παιχνίδι που θα κρίνει τη βαθμολογική μας θέση στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος. Τα δεδομένα είναι διαφορετικά σε σχέση με τον πρώτο γύρο και για τις δύο ομάδες. Εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και στο τέλος θα ξέρουμε σε ποια θέση θα έχουμε καταλήξει και ποιος θα είναι ο αντίπαλος μας στα πλέι οφ»

Διαβάστε ακόμη...