Μια ξεχωριστή πρωινή προπόνηση (pics)

Με χαμόγελα, μία ιδιαίτερη επίσκεψη και έναν εντελώς διαφορετικό, αλλά πολύ όμορφο τρόπο ξεκίνησε το πρόγραμμα προπονήσεων του ΠΑΟΚ για αυτή την εβδομάδα και η προετοιμασία της ομάδας ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.
Μια ξεχωριστή πρωινή προπόνηση (pics)

Το ξεχωριστό χρώμα στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ έδωσε η επίσκεψη του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Κιλκίς ( Ειδικό Εργαστήριο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης). Οι εκλεκτοί καλεσμένοι μας, βρέθηκαν στο PAOK Sports Arena στα πλαίσια του διαθεματικού προγράμματος του σχολείου, ξεναγήθηκαν στο γήπεδο και στο μουσείο της ομάδας μπάσκετ ΠΑΟΚ και πέρασαν αρκετή ώρα παίζοντας μπάσκετ, περιμένοντας τη μεγάλη στιγμή, να συναντηθούν με τους καλαθοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

Η παρουσία των παικτών του ΠΑΟΚ στην κεντρική σάλα του γηπέδου, προκάλεσε ενθουσιασμό, πολλές φωτογραφίες, αλλά και εκπλήξεις, καθώς όλα τα μέλη του ΕΕΕΕΚ Κιλκίς (μαθητές, συνοδοί και δάσκαλοι), είχαν δημιουργήσει χειροποίητα μπρελόκ με το έμβλημα του ΠΑΟΚ και τα παρέδωσαν σε κάθε ένα παίκτη της ομάδας ξεχωριστά. Οι εκπλήξεις δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς τρία χειροποίητα λάβαρα του ΠΑΟΚ παραδόθηκαν στον τεχνικό διευθυντή της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Νίκο Σταυρόπουλο, τον προπονητή Ηλία Παπαθεοδώρου και τον αρχηγό Βαγγέλη Μαργαρίτη.

Τα χαμόγελα των παιδιών ήταν η μεγαλύτερη επιβράβευση για τους παίκτες και το καλύτερο δώρο για το ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας. Είναι χαρακτηριστικό και το σχόλιο του Θοδωρή Ζάρα (ο οποίος μάλιστα παρέλαβε και ένα χειροποίητο μπρελόκ με το όνομά του): « Ήταν μια πολύ όμορφη έκπληξη η σημερινή. Δώσαμε μεγάλη χαρά στα παιδιά. Άλλωστε είναι ένα μέρος της δουλειάς μας. Θέλουμε να δείξουμε στον κόσμο ότι αυτά τα παιδιά δεν έχουν κάτι διαφορετικό από τους υπόλοιπους ανθρώπους. Ελπίζω ότι θα έχουμε και στο μέλλον τέτοιου είδους επισκέψεις στο γήπεδό μας, αλλά θα παρακινήσουμε ταυτόχρονα συνανθρώπους μας να βρεθούν δίπλα σε αυτά τα παιδιά».

Η σημερινή επίσκεψη του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Κιλκίς, αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία, καθώς πραγματοποιήθηκε στην παγκόσμια ημέρα ενημέρωσης για τον αυτισμό.

Δείτε ΕΔΩ φωτογραφίες από την σημερινή ξεχωριστή επίσκεψη στην προπόνηση του ΠΑΟΚ

Διαβάστε ακόμη...