Προπόνηση και αύριο στη Χαλκίδα

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε σήμερα στο PAOK Sports Arena (και μετά από δύο ημέρες όπου φιλοξενήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής), συνεχίζοντας το πρόγραμμα προετοιμασίας για το ημιτελικό Κυπέλλου με τον Γ.Σ. Κύμης.
Προπόνηση και αύριο στη Χαλκίδα

Το πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε με την ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και ολοκληρώθηκε με προπόνηση τακτικής και την συμμετοχή όλων των παικτών. Αυτή ήταν και η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, πριν από τον ημιτελικό της Τετάρτης. Η αποστολή του ΠΑΟΚ αναχωρεί το πρωί (10:00) της Τρίτης για την Αθήνα κι από την πρωτεύουσα θα μεταβεί οδικώς στη Χαλκίδα, ενώ αύριο το απόγευμα, η προπόνηση της ομάδας θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Τάσος Καμπούρης.

*Ορίστηκαν σήμερα από το BCL, οι ακριβείς ώρες και ημέρες διεξαγωγής των δύο αγώνων του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ για τα Play-Offs της διοργάνωσης. Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στο PAOK Sports Arena την Τρίτη 5 Μαρτίου στις 19:30, ενώ ο δεύτερος αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο ΟΑΚΑ, την Τετάρτη 13 Μαρτίου στις 19:30.

*Στην Εθνική ομάδα της Σερβίας κλήθηκε ο Milenko Tepic, ενόψει των τελευταίων αγώνων για τα προκριματικά του Μουντομπάσκετ 2019 της Κίνας, οι οποίοι θα διιεξαχθούν 21 & 24 Μαρτίου 2019..

Διαβάστε ακόμη...