Προπόνηση και στην Ελβετία ξανά μετά από 28 χρόνια…

Την τελευταία προπόνηση επί Ελληνικού εδάφους πραγματοποιεί αυτή την ώρα ο ΠΑΟΚ, πριν ξεκινήσει ένα ακόμη ευρωπαϊκό ταξίδι για την ομάδα, που θα βρεθεί μακριά από τη βάση της και πάλι για μία περίπου εβδομάδα.
Προπόνηση και στην Ελβετία ξανά μετά από 28 χρόνια…

Αύριο το πρωί (11:30) ξεκινά το ταξίδι του ΠΑΟΚ για την Ελβετία. Πρώτος σταθμός η Αθήνα και το απόγευμα (17:00), η αποστολή αναμένεται να προσγειωθεί στη Γενεύη, μία πόλη που ξυπνά μνήμες σε όλους. H Fribourg, την οποία αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ το βράδυ της Τετάρτης (21:00, Ώρα Ελλάδας) είναι η πρώτη ομάδα από την Ελβετία που βρέθηκε στο δρόμο του «Δικεφάλου» κι αυτό το ταξίδι στην Ελβετία, είναι το πρώτο από το 1991. Μετά από σχεδόν 28 χρόνια, η αποστολή του ΠΑΟΚ θα πατήσει και πάλι στη Γενεύη, σε μία πόλη όπου έγραψε ιστορία και μάλιστα με χρυσά γράμματα.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ θα μεταβεί οδικώς από τη Γενεύη στο Fribourg. Δεν θα γίνει προπόνηση το βράδυ της Τρίτης (29/1), αλλά το πρωί της Τετάρτης, την ημέρα του αγώνα δηλαδή.

Μετά τον κρίσιμο αγώνα της Τετάρτης, η αποστολή του ΠΑΟΚ θα επιστρέψει στην Ελλάδα και θα μεταβεί απευθείας στην Πάτρα, όπου το ερχόμενο Σάββατο (2/2) θα αντιμετωπίσει τον Προμηθέα για την 16η αγωνιστική της betshop Basket League.

Διαβάστε ακόμη...