Προπόνηση και αναχώρηση για Αθήνα…

Με βίντεο ανάλυση του αντιπάλου και προπόνηση τακτικής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον Πανιώνιο, που θα διεξαχθεί την Κυριακή (23/12 στις 17:00) στη Νέα Σμύρνη για την 10η αγωνιστική της betshop Basket League.
Προπόνηση και αναχώρηση για Αθήνα…

O Phil Goss έμεινε και σήμερα εκτός προπόνησης, αλλά θα ακολουθήσει την αποστολή του ΠΑΟΚ στην Αθήνα. Εκτός από τον Αμερικανό γκαρντ, στη διάθεση του Ηλία Παπαθεοδώρου θα είναι και οι καλαθοσφαιριστές: Jamal Jones, Yanick Moreira, Λίνος Χρυσικόπουλος, Σταύυρος Σχίζας, Αντώνης Κόνιαρης, Γιάννης Αθηναίου, Milenko Tepic, Θοδωρής Ζάρας, William Hatcher, Darrius Garrett και Phil Goss.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ηλίας Παπαθεοδώρου, αναφερόμενος στον αυριανό αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο τόνισε: «Ο Πανιώνιος είναι μία ομάδα που δείχνει πολύ καλύτερη εικόνα στα τελευταία παιχνίδια, κερδίζει σχετικά εύκολα στο γήπεδό του και ήταν πολύ ανταγωνιστικός στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι με το Περιστέρι. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που βρίσκεται σε καλή κατάσταση, έχει καλούς ξένους παίκτες και με την βοήθεια του Νώντα Παπαντωνίου τον τελευταίο μήνα έχει αλλάξει ποιοτικά επίπεδο. Είναι ένα παιχνίδι δύσκολο για μας. Πρέπει οπωσδήποτε να παίξουμε πολύ καλύτερα στην άμυνα για να καταφέρουμε να κερδίσουμε έναν αγώνα εκτός έδρας και να καταφέρουμε να κλείσουμε την περίοδο αυτή, πριν από τις γιορτές με νικηφόρο αποτέλεσμα».

Διαβάστε ακόμη...