Πληρότητα στην προπόνηση (pics)

Η πρώτη προπόνηση της εβδομάδας, ήταν και η πρώτη για την ομάδα του ΠΑΟΚ με πλήρη σύνθεση.
Πληρότητα στην προπόνηση (pics)

Η έλευση των τριών τελευταίων παικτών, γέμισε και το ρόστερ, αλλά και το γήπεδο και ταυτόχρονα άδειασε το απουσιολόγιο του Ηλία Παπαθεοδώρου, που είδε σήμερα, για πρώτη φορά στην προπόνηση και τους Phil Goss, Yanick Moreira και William Hatcher.

Μετά το απαιτητικό πρωινό πρόγραμμα, οι παίκτες του ΠΑΟΚ ξεκίνησαν το απογευματινό τους πρόγραμμα με το πρώτο meeting της σεζόν. Αρχικά ο μάνατζερ του ΠΑΟΚ Τέλης Ζουρνατσίδης και στη συνέχεια ο προπονητής Ηλίας Παπαθεοδώρου, μίλησαν στους καλαθοσφαιριστές, πριν ξεκινήσει η προπόνηση της ομάδας.

Το πρόγραμμα της ομάδας το απόγευμα περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και την εφαρμογή του στο γήπεδο.

Στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ συμμετέχει από σήμερα και Σέρβος καλαθοσφαιριστής Vuk MIladinovic (24, 1μ.96), ενώ δεν συμμετέχουν πλέον οι έφηβοι Φίλιππος Βακουφτσής και Κωνσταντίνος Ιατρίδης.

Σήμερα το πρωί εξάλλου, υποβλήθηκαν σε αιματολογικό και καρδιολογικό έλεγχο στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο της Θεσσαλονίκης και εξετάστηκαν από τον γιατρό του ΠΑΑΟΚ Ιωσήφ Γαβριηλίδη, οι καλαθοσφαιριστές Phil Goss, Yanick Moreira και William Hatcher. Οι τρεις καλαθοσφαιριστές θα περάσουν και από εργομετρικό έλεγχο το πρωί της Τρίτης.

Διαβάστε ακόμη...