Η προπόνηση και τα νεότερα για Τσόχλα

Μετά την χθεσινή νίκη επί της ΑΕΚ και το 1-0 στην πρώτη φάση των playoffs της STOIXIMAN.GR Basket League, οι παίκτες του ΠΑΟΚ επέστρεψαν στις προπονήσεις εν όψει του δεύτερου αγώνα με την ΑΕΚ,
Η προπόνηση και τα νεότερα για Τσόχλα

ο οποίος είναι προγραμματισμένος για το ερχόμενο Σάββατο (19/5, 16:00) στο ΟΑΚΑ.

Το σημερινό πρόγραμμα ξεκίνησε με την ανάλυση του πρώτου αγώνα στο βίντεο και συνεχίστηκε με προπόνηση τακτικής. Η ομάδα θα αναχωρήσει για την Αθήνα το πρωί (10:25) της Παρασκευής και θα προπονηθεί το απόγευμα στο ΟΑΚΑ.

Ο μόνος παίκτης που δεν συμμετείχε στο σημερινό πρόγραμμα είναι ο Απόλλων Τσόχλας, ο οποίος τραυματίστηκε στο γόνατο του αριστερού του ποδιού κατά τη διάρκεια του δεύτερου δεκαλέπτου του χθεσινού αγώνα. Ο 34χρονος γκαρντ υποβλήθηκε σε μαγνητική και δεν θα αγωνιστεί στον αγώνα του Σαββάτου, ενώ ο τρόπος αντιμετώπισης του προβλήματος θα αποφασιστεί μετά την ακριβή διάγνωση του γιατρού της ομάδας κ. Ιωσήφ Γαβριηλίδη.

Παρά το γεγονός ότι δεν μπορεί να αγωνιστεί, ο Απόλλων Τσόχλας ζήτησε να ακολουθήσει την αποστολή στην Αθήνα και να είναι στο πλευρό των συμπαικτών τους στην προσπάθειά τους για πρόκριση στα ημιτελικά των playoffs.

Διαβάστε ακόμη...