Με Μαργαρίτη στην αποστολή…

Με τον Βαγγέλη Μαργαρίτη να επιστρέφει στο πρόγραμμα προπονήσεων της ομάδας, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Πανιώνιο, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 9 Μαΐου 2018 (στις 18:00, κεκλεισμένων των θυρών στο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Σμύρνης), για την 25η αγωνιστική της STOIXIMAN.GR Basket League.
Με Μαργαρίτη στην αποστολή…

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη γάμπα, μετά τον αγώνα του περασμένου Σαββάτου, συμμετείχε σε όλο το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας και θα ακολουθήσει την αποστολή στην Αθήνα, στην οποία συμπεριλαμβάνονται και οι: Terran Petteway, Λίνος Χρυσικόπουλος, Ousman Krubally, Αντώνης Κόνιαρης, Απόλλων Τσόχλας, Θοδωρής Ζάρας, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Δημήτρης Κατσίβελης, Darnell Jackson, Phil Goss και Lucky Jones.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ηλίας Παπαθεοδώρου, αναφερόμενος στον αυριανό αγώνα με τον Πανιώνιο, τόνισε: «Επιστρέφοντας στις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις μετά την διακοπή του πρωταθλήματος, δεν δείξαμε καλό πρόσωπο και πάνω σε αυτό δουλέψαμε, ώστε να βελτιωθούμε σε όλους τους τομείς για να είμαστε άμεσα έτοιμοι, για το πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν. Έχουμε μπροστά μας έναν δύσκολο παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Είναι ένα παιχνίδι ιδιαίτερων συνθηκών, απέναντι σε μία ομάδα που παίζει τα τελευταία της χαρτιά για να μείνει στην κατηγορία, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε αρκετή πίεση και να είμαστε έτοιμοι να την αντιμετωπίσουμε. Χρειαζόμαστε μία νίκη για να κλείσουμε θέση στην τετράδα και για να την πετύχουμε πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, στοιχείο που μας έλλειψε στο τελευταίο παιχνίδι, να μείνουμε αφοσιωμένοι στο πλάνο μας, με ενέργεια στην άμυνα και σωστές επιλογές στην επίθεση».

Διαβάστε ακόμη...