Προπόνηση με γεμάτο απουσιολόγιο

Και σήμερα βρέθηκαν στο γήπεδο οι παίκτες του ΠΑΟΚ, λίγες ώρες μετά το φιλικό παιχνίδι με την Mega Bemax,για την προπόνηση της ομάδας στο PAOK Sports Arena.
Προπόνηση με γεμάτο απουσιολόγιο

Στο σημερινό πρόγραμμα της ομάδας δεν συμμετείχαν τέσσερις καλαθοσφαιριστές λόγω ενοχλήσεων.

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο στη διάρκεια του αγώνα με την Mega Bemax και αποχώρησε, υποβλήθηκε σήμερα το μεσημέρι σε εξετάσεις, από όπου διαπιστώθηκε κάκωση στο γόνατο. Θα ακολουθήσει συντηρητική αγωγή και θεραπεία θα μείνει εκτός προπονήσεων για δύο ημέρες και θα δοκιμάσει στην προπόνηση του Μ.Σαββάτου.

Ο Δημήτρης Κατσίβελης που χτύπησε στην περιοχή του καρπού του αριστερού του χεριού, υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία, από την οποία διαπιστώθηκε κάκωση πηχεοκαρπικού και θα μείνει εκτός προπονήσεων για δύο ημέρες, ακολουθεί θεραπευτική αγωγή και με πιθανή επιστροφή στην προπόνηση του Μεγάλου Σαββάτου.

Ο Θοδωρής Ζάρας έμεινε εκτός προπόνησης με τενοντίτιδα στο αριστερό πόδι, ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας, δεν θα προπονηθεί ούτε αύριο και αναμένεται να δοκιμάσει στην προπόνηση του Μ.Σαββάτου.

Ο Δημήτρης Καραμανώλης τέλος, που ταλαιπωρείται και αυτός από τενοντίτιδα, ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

Το πρόγραμμα της ομάδας συνεχίζεται την Μ.Πέμπτη με μία προπόνηση το απόγευμα (16:00), θα ακολουθήσει ρεπό την Μεγάλη Παρασκευή και επιστροφή στις προπονήσεις από το Μεγάλο Σάββατο και χωρίς διακοπή, ενόψει των αγώνων που ακολουθούν την επόμενη εβδομάδα με την ΑΕΚ και το Λαύριο.

Διαβάστε ακόμη...