Η τελευταία προπόνηση και το ταξίδι στη Σμύρνη

Με ωριαία ανάλυση του αντιπάλου με τη χρήση βίντεο και προπόνηση τακτικής ολοκληρώθηκε η –επί Ελληνικού εδάφους- προετοιμασία του ΠΑΟΚ, ενόψει του αγώνα με την Pinar Karsiyaka, που θα διεξαχθεί
Η τελευταία προπόνηση και το ταξίδι στη Σμύρνη

την Τετάρτη στη Σμύρνη και θα κρίνει την πρόκριση στους «8» του Basketball Champions League.

Στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, συμμετείχαν όλοι οι καλαθοσφαιριστές που είναι στη διάθεση του Ηλία Παπαθεοδώρου, εκτός του Δημήτρη Καραμανώλη που συνεχίζει να αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και μαζί με τον Θοδωρή Καρρά θα είναι οι δύο παίκτες της ομάδας που θα παραμείνουν στη Θεσσαλονίκη.

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ συμμετέχουν οι καλαθοσφαιριστές: Terran Petteway, Λίνος Χρυσικόπουλος, Ousman Krubally, Αντώνης Κόνιαρης, Απόλλων Τσόχλας, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Θοδωρής Ζάρας, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Δημήτρης Κατσίβελης, Darnell Jackson, Phil Goss και Lucky Jones.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει το πρωί της Τρίτης (13/3) στις 09:50 από την Θεσσαλονίκη και με ενδιάμεσο σταθμό την Κωνσταντινούπολη, αναμένεται να φτάσει στη Σμύρνη στις 15:10. Την αποστολή του ΠΑΟΚ στη Σμύρνη θα συνοδεύσουν ο Μπάνε Πρέλεβιτς και τα μέλη του ΔΣ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Αλέξανδρος Ασλανίδης, Αριστοτέλης Καρακούσης, και Χρήστος Καραμπέρης.

Η προπόνηση του ΠΑΟΚ στη Σμύρνη και στο γήπεδο της Karsiyaka είναι προγραμματισμένη το βράδυ της Τρίτης (13/3) στις 19:00. Προπόνηση είναι προγραμματισμένο να γίνει και το πρωί της Τετάρτης (14/3), ενώ ο αγώνας Pinar Karsiyaka – ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει στις 19:00 το βράδυ της Τετάρτης.

Διαβάστε ακόμη...