Προπόνηση και αναχώρηση για Αθήνα

Με την προπόνηση της Παρασκευής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον τελευταίο αγώνα του 2017 με αντίπαλο το Λαύριο (30/12, 16:30) για την 10η αγωνιστική της STOIXIMAN.GR Basket League.
Προπόνηση και αναχώρηση για Αθήνα

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ προπονήθηκαν το πρωί στο “PAOK Sports Arena” και στη συνέχεια αναχώρησαν για το αεροδρόμιο «Μακεδονία», όπου στις 17:20 θα πετάξουν για την Αθήνα.

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με το Λαύριο συμμετέχουν οι: Λίνος Χρυσικόπουλος, Ousman Krubally, Αντώνης Κόνιαρης, Θοδωρής Καρράς, Απόλλων Τσόχλας, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Θοδωρής Ζάρας, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Δημήτρης Κατσίβελης, Darnell Jackson, Phil Goss, Lucky Jones.

 

Παπαθεοδώρου: «Να παίξουμε σε υψηλό επίπεδο για να κερδίσουμε»

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε στο www.paokbc.gr για τον αγώνα με το Λαύριο και την παρουσία του Darnell Jackson.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ηλία Παπαθεοδώρου:

«Η βαθμολογική θέση του Λαυρίου στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος δείχνει και την δείχνει και την ποιότητα που έχει σαν ομάδα. Είναι μια ομάδα με πολύ καλό υλικό, αθλητικούς ξένους με επαφή με το καλάθι. Έχει τον ίδιο προπονητή εδώ και αρκετά χρόνια, που έχει αφήσει το στίγμα του. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς, μακριά από το γήπεδο μας και θα πρέπει να παίξουμε σε πάρα πολύ υψηλό επίπεδο για να μπορέσουμε να το κερδίσουμε».

Για τον Darnell Jackson: «Έχει κάνει μαζί μας τρεις προπονήσεις. Σίγουρα χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της ομάδας. Το καλό, όμως, είναι ότι είναι έμπειρος παίκτης και αντιλαμβάνεται σχετικά γρήγορα το τι χρειάζεται και το τι θέλουμε να παίξουμε και στην επίθεση και στην άμυνα μας. Θα ακολουθήσει την αποστολή και θα προσπαθήσει να μας βοηθήσει».

Διαβάστε ακόμη...