Στη Θεσσαλονίκη και ο Beau Beech

Με ολοφάνερη την επιθυμία να μπει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και πάλι στο γήπεδο, αλλά και σίγουρος για τον εαυτό του, παρουσιάστηκε ο Beau Beech, ο Αμερικανός φόργουορντ που έφτασε σήμερα το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ.
Στη Θεσσαλονίκη και ο Beau Beech

«Είπα στον κόουτς Μέξα όταν μιλήσαμε, ότι είμαι έτοιμος. Έκανα προπόνηση όλο το καλοκαίρι και πιστεύω ότι είμαι έτοιμος να μπω στο γήπεδο με την ομάδα και να δείξω σε όλους και στην ομάδα μας και στη Θεσσαλονίκη, τι μπορώ να κάνω», δήλωσε ο Beech λίγο μετά την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη. Τον Αμερικανό φόργουορντ, υποδέχθηκε ο Team manager του ΠΑΟΚ Μιχάλης Γιαννακίδης.

Ο Beech που θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα του ΠΑΟΚ μόλις ολοκληρώσει όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και περάσει το τεστ COVID-19, αναφέρθηκε και στο Ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και στις δικές του προσδοκίες από την επόμενη σεζόν: «Ξέρω ότι το Ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό, οπότε αυτό που περιμένω από την ομάδα μας είναι να δημιουργήσουμε ένα πολύ δυνατό σύνολο. Με σκληρή δουλειά από όλους μας μπορούμε να πετύχουμε πράγματα και να κάνουμε πολλές νίκες. Υπάρχουν καλοί παίκτες στην ομάδα και νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε πολλά καλά πράγματα. Έχω παίξει αντίπαλος στη Γερμανία με τον Elston Turner, είναι πολύ καλός παίκτης, έχω κάνει προπόνηση με τον αδερφό του Mitrou-Long και γνωρίζω την οικογένειά του».

Διαβάστε ακόμη...