Rhett: «Τιμή μου που είμαι στον ΠΑΟΚ»

Ο νέος Αμερικανός του ΠΑΟΚ, M.J. Rhett πραγματοποίησε το μεσημέρι της Παρασκευής τις πρώτες του δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου.
Rhett: «Τιμή μου που είμαι στον ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά:

Για τις πρώτες του σκέψεις για το νέο ξεκίνημα στην καριέρα του: «Έχω μιλήσει με τον προπονητή και θέλει να υπάρξει μια βελτίωση στην άμυνα και τα ριμπάουντ. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ».

Για τα αγωνιστικά του στοιχεία: «Μπορώ να κάνω σχεδόν τα πάντα. Μπορώ να παίζω καλή άμυνα, είμαι αθλητικός, να δίνω ενέργεια. Με ενδιαφέρει να βελτιώνομαι και να βοηθάω την ομάδα μου όσο μπορώ».

Για το αν τον προβληματίζει το γεγονός ότι έρχεται στην ομάδα στα μέσα της σεζόν: «Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνω στην καριέρα μου και μπορώ να πω ότι με έχουν καλωσορίσει με καλό τρόπο εδώ. Άκουσα πολλά πράγματα για αυτή την ομάδα ειδικά για το παρελθόν έχω πάρει πολλές πληροφορίες ξέρω ότι είναι ένας σύλλογος με σπουδαία ιστορία. Είναι τιμή μου να είμαι σε αυτή την ομάδα».

Για το αν έχει δει την ομάδα: «Είχα δει ένα παιχνίδι με την Brindisi ήταν ένα παιχνίδι με πολλή ενέργεια. Σίγουρα υπήρχε θέμα στην άμυνα αλλά γι' αυτό είμαι εδώ».

Διαβάστε ακόμη...