«Μεγάλη πρόκληση ο ΠΑΟΚ…»

Ενθουσιασμένος για την προοπτική να αγωνιστεί με τον ΠΑΟΚ τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο Basketball Champions League, δηλώνει ο Adam Smith,
«Μεγάλη πρόκληση ο ΠΑΟΚ…»

που στέλνει παράλληλα και το δικό του μήνυμα προς τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, ζητώντας τους να στηρίξουν όλοι μαζί την προσπάθεια της ομάδας τη νέα σεζόν. Ο Αμερικανός γκαρντ, αναφέρθηκε και στην πρώτη του συζήτηση με τον ΠΑΟΚ πριν από δύο χρόνια και στον JeQuan Lewis που τον γνωρίζει από τα κολεγιακά τους χρόνια.

«Δεν ήταν καθόλου δύσκολη η απόφαση για μένα και την οικογένειά μου. Γνωρίζω πολύ καλά, πόσο σημαντικό είναι το μπάσκετ στην Ελλάδα και πραγματικά είμαι πολύ ενθουσιασμένος από με την προοπτική της συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, από την στιγμή που πρόεκυψε το ενδιαφέρον της νέας μου ομάδας», λέει ο Adam Smith μιλώντας στο www.paokbc.gr και αναφερόμενος στις συζητήσεις που είχε με τον ΠΑΟΚ πριν από δύο περίπου χρόνια, διευκρινίζει: «Ναι, είναι αλήθεια ότι είχαμε φτάσει πολύ κοντά στο να υπογράψουμε συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. Συζήτησα το θέμα με την οικογένεια μου και ένιωσα τότε, ότι δεν ήταν η καλύτερη απόφαση που θα μπορούσα να πάρω. Τώρα νομίζω ότι ήρθε η στιγμή».

Ο Adam Smith γνωρίζει πολύ καλά το επίπεδο δυσκολίας, αλλά και τις προκλήσεις που θα έχει μπροστά του σε μία σεζόν με υποχρεώσεις τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο Basketball Champions League. «Νομίζω ότι είναι μία πολύ μεγάλη πρόκληση και για μένα προσωπικά, αλλά και για την ομάδα το να παίξω σε όλες τις διοργανώσεις. Πραγματικά πιστεύω ότι το να παίζουμε και στις δύο διοργανώσεις είναι πολύ καλό για μας, για να μπορέσουμε να έχουμε καλό ρυθμό, ενώ θα βοηθήσει και την χημεία που θα έχει η ομάδα μας».

Ερχόμενος να παίξει μπάσκετ στην Ελλάδα, ο Adam Smith έχει μεγάλες προσδοκίες και προσμονή για να συναντήσει και τον JeQuan Lewis, με τον οποίο ήταν για πρώτη φορά αντίπαλοι από το NCAA. «Γνωρίζω πολύ καλά την τεράστια ιστορία που έχει και η Ελλάδα, αλλά και ο ΠΑΟΚ, τους φοβερούς του φιλάθλους, αλλά και το πόσο αγαπούν οι Έλληνες το μπάσκετ», τόνισε χαρακτηριστικά ο Smith και συνέχισε: «Θυμάμαι τις μάχες με τον JeQuan Lewis στο κολέγιο. Ήταν ένας πολύ σκληρός αντίπαλος, ένας πραγματικός πλέι μέικερ, που παίζει πάντα δυνατά στην άμυνα και με ενθουσιάζει το γεγονός ότι θα παίξω μαζί του στον ΠΑΟΚ».

Ο Adam Smith,έστειλε και το δικό του ξεχωριστό μήνυμα προς τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αυτό που θέλω να πω στους φιλάθλους μας είναι πως είμαι πολύ ενθουσιασμένος για την νέα σεζόν και το ίδιο θα ήθελα να αισθάνονται και αυτοί. Θέλουμε την υποστήριξή τους και όλοι μαζί πιστεύω ότι θα έχουμε μία εξαιρετική σεζόν».

Διαβάστε ακόμη...