Στη Θεσσαλονίκη Malik Pope και Jamal Jones

Η ταυτόχρονη άφιξή τους στη Θεσσαλονίκη, έφερε και την πρώτη ουσιαστική τους επαφή.
Στη Θεσσαλονίκη Malik Pope και Jamal Jones

Ο Malik Pope και ο Jamal Jones έφτασαν λίγο μετά τις 20:30 από την Κωνσταντινούπολη, είχαν την πρώτη τους επαφή και από αύριο ξεκινούν με τον ΠΑΟΚ το επόμενο και πολύ σημαντικό βήμα στην καριέρα τους. Και οι δύο εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους για την συνεργασία τους με τον ΠΑΟΚ, στις πρώτες τους δηλώσεις στο αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ της Θεσσαλονίκης.

«Νιώθω πολύ καλά, είμαι λίγο νευρικός για το νέο ξεκίνημα. Είμαι πολύ χαρούμενος για την επιλογή μου, δεν βλέπω την ώρα να ξεκινήσω με την ομάδα. Έχω ακούσει μόνο καλά πράγματα για την ομάδα, την πόλη και τους οπαδούς και θέλω να τους δω κι από κοντά», σχολίασε αρχικά ο Malik Pope, που ετοιμάζεται για την πρώτη επαγγελματική σεζόν και πρόσθεσε: «Μιλήσαμε με τον κόουτς, την ημέρα που συμφώνησα. Ήμασταν ενθουσιασμένοι και οι δύο από την προοπτική να συνεργαστούμε και τώρα περιμένω να έρθει η στιγμή που θα ξεκινήσουμε την δουλειά. Νομίζω ότι είναι μία μεγάλη ευκαιρία για μένα, να παρουσιάσω το ταλέντο μου κι αυτά που μπορώ να κάνω».

Ο Jamal Jones μιλώντας για την συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ τόνισε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για το νέο ξεκίνημά μου, σε μία νέα ομάδα, με σπουδαία παράδοση και πολύ καλή οργάνωση. Είμαι έτοιμος για να ξεκινήσω. Το να συμμετέχω σε ένα πολύ σκληρό και δύσκολο πρωτάθλημα, αλλά και στο Basketball Champions League είναι πολύ σημαντικό. Νομίζω ότι ταιριάζω πολύ στην ομάδα κι αυτό είναι κάτι που κατάλαβα μετά και την συνομιλία μου με τον προπονητή. Είναι αλήθεια ότι είναι υψηλότερο το επίπεδο το να παίξω στην Ελλάδα, θέλω να γίνομαι καλύτερος κάθε χρόνο, θεωρώ ότι όντως είναι μία πρόκληση για μένα, αλλά είμαι έτοιμος να ανταπεξέλθω σε αυτή την πρόκληση».

Διαβάστε ακόμη...