«Ανυπομονώ να παίξω στον ΠΑΟΚ»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΠΑΟΚ πραγματοποίησε το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, Terran Petteway.
«Ανυπομονώ να παίξω στον ΠΑΟΚ»

Ο Αμερικανός φόργουορντ δήλωσε ότι ανυπομονεί να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ, ενώ αναφέρθηκε στην πρώτη του επαφή με τον Ηλία Παπαθεοδώρου και τη συνέχεια της ομάδας στο Basketball Champions League.

Αναλυτικά όσα είπε ο Terran Petteway:

-Ποιες είναι οι σκέψεις για την νέα πρόκληση που έχεις μπροστά σου;

Είμαι πολύ ενθουσιασμένος με την ευκαιρία που μου δίνουν ο ΠΑΟΚ και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου. Είμαι έτοιμος να αγωνιστώ και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

-Τι γνωρίζεις για τον ΠΑΟΚ;

Ξέρω για την μεγάλη παράδοση της ομάδας και όποιον και να ρώτησα μου είπε πολύ καλά λόγια για τον ΠΑΟΚ, τους φιλάθλους και την πόλη. Γνωρίζω επίσης τον Phil Goss, με τον οποίο έπαιξα αντίπαλος στην Ιταλία.

-Έχεις μιλήσει με τον Ηλία Παπαθεοδώρου;

Ναι έχουμε μιλήσει με τον προπονητή και μου έχει πει τι θέλει να φέρω στην ομάδα. Ήταν μια πολύ ωραία συζήτηση και πραγματικά ανυπομονώ να παίξω στον ΠΑΟΚ.

-Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του τους αγώνες με την Pinar Karsiyaka για τη φάση των 16 του Basketball Champions League. Τι πιστεύεις για αυτά τα παιχνίδια;

Ναι το γνωρίζω! Το Basketball Champions League είναι ένα σπουδαίο πρωτάθλημα και το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ πέρασε στην επόμενη φάση δείχνει πολλά για την δυναμικότητα της ομάδας. Ανυπομονώ για τους αγώνες με την Pinar Karsiyaka.

-Τι ξέρεις για την Basket League;

Ξέρω ότι είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, ένα από τα καλύτερα της Ευρώπη. Έχει πολύ καλή φήμη.

-Τι να περιμένει ο κόσμος από σένα;

Έναν παίκτη που θα δίνει τα πάντα για την ομάδα σε κάθε παιχνίδι. Είμαι ένας παίκτης με πολλή ενέργεια. Είμαι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση και θα είμαι σε θέση να αγωνιστώ από τα αμέσως επόμενα παιχνίδια της ομάδας.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...