«Θα δουλέψω σκληρά για να δώσω ό,τι μπορώ»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΠΑΟΚ έκανε ο Darnell Jackson λίγες ώρες μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ.
«Θα δουλέψω σκληρά για να δώσω ό,τι μπορώ»

Ο 32χρονος Αμερικανός μίλησε για την πρόκληση που έχει μπροστά του, τις περσινές αναμετρήσεις του με τον ΠΑΟΚ ως παίκτης της Rosa Radom, αλλά και την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται:

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Darnell Jackson:

«Νιώθω πραγματικά ευλογημένος και τυχερός για τη νέα πρόκληση που ανοίγεται μπροστά μου. Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι πλέον μέλος του ΠΑΟΚ».

Για τους αγώνες της Rosa Radom με τον ΠΑΟΚ: «Από τα περσινά παιχνίδια της Rosa Radom με τον ΠΑΟΚ θυμάμαι ότι στο πρώτο ματς είχαμε παίξει εξαιρετικά και είχαμε κερδίσει, αλλά στη Θεσσαλονίκη, ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος και νίκησε δίκαια».

Για το τι μπορεί να προσφέρει στην ομάδα: «Νιώθω ότι μπορώ να δώσω πολλά πράγματα στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Θα προσπαθήσω να προσαρμοστώ όσο καλύτερα και όσο γρηγορότερα μπορώ για να παίξω το παιχνίδι μου με τον τρόπο που θα βοηθήσει την ομάδα να παίρνει νίκες. Θα δουλέψω σκληρά για να δώσω ό,τι μπορώ».

Για την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται: «Είμαι σε καλή φόρμα, αλλά θα χρειαστώ μερικές προπονήσεις για να βρω αγωνιστικό ρυθμό. Υπάρχει διαφορά από την καλή φυσική κατάσταση και τον ρυθμό που χρειάζεσαι για να παίζεις σε αγώνες. Θεωρώ πάντως ότι γρήγορα θα φτάσω στο επίπεδο που βρίσκονται οι υπόλοιποι παίκτες του ΠΑΟΚ».

O Darnell Jackson, που αναμένεται στη Θεσσαλονίκη στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, θα αγωνίζεται με τον αριθμό «21».

Διαβάστε ακόμη...