"Μπορώ να βοηθήσω με πολλούς τρόπους"

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την άφιξη του στην Ελλάδα έκανε ο Brandon Triche.
"Μπορώ να βοηθήσω με πολλούς τρόπους"

Ο νέος παίκτης του ΠΑΟΚ έφτασε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» λίγο πριν τις 9 το πρωί και στη συνέχεια κατευθύνθηκε στο "PAOK Sports Arena", όπου μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου.

Ο 26χρονος απόφοιτος του Syracuse δήλωσε ότι είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα με πολλούς τρόπους και αναφέρθηκε στις πόλεις των ΗΠΑ που δοκιμάζονται από τις φυσικές καταστροφές.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Brandon Triche:

«Δεν έχω ξαναέρθει στην Ελλάδα, είναι η πρώτη μου φορά στη χώρα και είμαι ενθουσιασμένος. Είχα πολλούς γείτονες από την Ελλάδα και έχω ακούσει πολλά για αυτή.
Ρώτησα τον κόουτς πρώτα από όλα για το τι περιμένει από εμένα να προσφέρω. Μου είπε ότι θέλει να σκοράρω, να παίρνω ριμπάουντ. Μπορεί το ύψος μου να θεωρείται ιδανικό για πλει μεικερ όμως μου αρέσει να αγωνίζομαι και ως σμολ φόργουορντ. Μπορώ να βοηθήσω με πολλούς τρόπους την ομάδα.
Στόχος μου είναι προσαρμοστώ και να μπω σε ρυθμούς αγώνα και να μάθω τα συστήματα. Υπάρχει χρόνος μέχρι την έναρξη της σεζόν, μαθαίνω γρήγορα και δεν θεωρώ πως θα υπάρχει πρόβλημα στην ενσωμάτωσή μου».

Για τον στόχο του με την ομάδα του ΠΑΟΚ: «Προσωπικά θέλω να βοηθήσω την ομάδα με όσο το δυνατόν περισσότερους τρόπους. Α η ομάδα μπορεί να κερδίζει κι εγώ συμμετέχω με οποιονδήποτε τρόπο σε αυτό, τότε θα είναι επιτυχία για μένα».

Για τις περιοχές των ΗΠΑ που δοκιμάζονται από φυσικές καταστροφές: «Έχω αρκετούς συγγενείς στην Τζόρτζια, τη Φλόριντα και το Χιούστον που δοκιμάζονται από τους τυφώνες. Ο πατέρας μου έμενε στη Νέα Ορλεάνη όταν χτύπησε ο τυφώνας «Κατρίνα», με αποτέλεσμα να μετακομίσει στο Χιούστον».

Για την επέτειο της 11ης Σεπτεμβρίου: «Έφυγα από τη Νέα Υόρκη και είδα αρκετά αφιερώματα σχετικά με το γεγονός. Είναι μέρος της ιστορίας της Αμερικής. Στέλνω προσευχές στις οικογένειες όλων των θυμάτων»

Διαβάστε ακόμη...