"Δυνατοί, με καθαρό μυαλό"...

Δηλώσεις εν όψει του παιχνιδιού κόντρα στη Καρσίγιακα, παραχώρησε ο τεχνικός της ομάδας μπάσκετ, Σούλης Μαρκόπουλος...
"Δυνατοί, με καθαρό μυαλό"...

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του :

Σχετικά με το αυριανό ματς: "Η Καρσίγιακα είναι πολύ καλή ομάδα, έχει ένα πολύ καλό ρόστερ και παίζει πολύ καλό μπάσκετ με σκληρή και δυνατή άμυνα. Προσπαθεί να κάνει κάποιες αλλαγές στην άμυνα για να μπερδέψει τον αντίπαλο, ενώ στην επίθεση έχει συνεχόμενη κίνηση και πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός για να μπορείς να αντιμετωπίσεις αυτή την ομάδα".

Σχετικά με την αναβολή των αγωνιστικών υποχρεώσεων: "Θα φανεί, εμείς συνεχίσαμε με προπόνηση εκείνη την ημέρα, σίγουρα ένα παιχνίδι είναι διαφορετικό από μία προπόνηση. Θα δούμε".

Για τον στόχο της ομάδας σε αυτό το ματς: "Θέλουμε να είμαστε πολύ δυνατοί τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση και να έχουμε καθαρό μυαλό για να μη δώσουμε χώρο στους αντιπάλους".

Σχετικά με τις διαφορές απο το πρώτο ματς κόντρα στη Καρσίγιακα: "Είναι πολύ διαφορετικό παιχνίδι. Ξέρουμε εμείς αυτούς και αυτοί εμάς και θα είναι ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Στην επίθεση έχουν παίκτες που ανά πάσα στιγμή μπορούν να δημιουργήσουν κάτι και θέλει προσοχή".

Σχετικά με τον τραυματισμό του Μαργαρίτη: "Έχει μπει περίπου στις προπονήσεις, αλλά δεν είναι ακόμη έτοιμος. Ελπίζουμε ότι αύριο θα είναι καλύτερα".

Διαβάστε ακόμη...