Η μάχη του Basketball Champions League

Μπορεί το προγραμματισμένο για σήμερα παιχνίδι του ΠΑΟΚ mateco με την Igokea να μετατέθηκε για την επόμενη Τετάρτη (29/12 – 19:30), λόγω της έκτακτης κατάστασης στην ομάδα μας, αλλά η αποψινή βραδιά είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για το Basketball Champions League και την μάχη της πρόκρισης.
Η μάχη του Basketball Champions League

Και υπάρχει άμεσο ενδιαφέρον και αντίκτυπος για την προσπάθεια πρόκρισης του ΠΑΟΚ mateco, από το αποτέλεσμα του αγώνα ERA Nymburk – Galatasaray NEF που θα διεξαχθεί απόψε το βράδυ στην Πράγα.

Σε περίπτωση νίκης της Galatasaray NEF (που έχει ήδη προκριθεί ως 1η στον όμιλο), ο ΠΑΟΚ mateco προκρίνεται στα Play-in του ΒCL, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του αγώνα με την Igokea την επόμενη Τετάρτη.

àΟ ΠΑΟΚ mateco προκρίνεται ως 2ος εάν νικήσει την Igokea και σε αυτή την περίπτωση, θα αντιμετωπίσει στα Play-in την Filou Oostende από το Βέλγιο, έχοντας το πλεονέκτημα έδρας, στην προσπάθεια αναζήτησης 2 νικών για την συμμετοχής στους «16» της διοργάνωσης.

àΟ ΠΑΟΚ mateco προκρίνεται ως 3ος εάν ηττηθεί από την Igokea και σε αυτή την περίπτωση θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας στα Play-in την Strasburg από τη Γαλλία. Αυτό σημαίνει ότι η σειρά των αγώνων με τη Γαλλική ομάδα θα ξεκινήσει από το Στρασβούργο 4 ή 5 Ιανουαρίου και την επόμενη εβδομάδα (11 ή 12/1) η σειρά θα μεταφερθεί στη Θεσσαλονίκη, ενώ εάν χρειαστεί και τρίτο παιχνίδι για την πρόκριση, αυτό θα γίνει στη Γαλλία (18 ή 19/1).

Σε περίπτωση ήττας της Galatasaray NEF από τη Nymburg, ο ΠΑΟΚ mateco θα «παίξει» την πρόκρισή του την επόμενη Τετάρτη απέναντι στην Igokea και με πολύ δύσκολες συνθήκες λόγω της έκτακτης κατάστασης που έχει διαμορφωθεί. Πιο συγκεκριμένα και εφόσον ηττηθεί απόψε η Galatasaray NEF...

àΟ ΠΑΟΚ mateco προκρίνεται (ως 2ος) με νίκη επί της Igokea και αντιμετωπίζει στα Play-in την Filou Oostende με πλεονέκτημα έδρας.

àΟ ΠΑΟΚ mateco, αποκλείεται από τη συνέχεια της διοργάνωσης σε περίπτωση ήττας από την Igokea.

Διαβάστε ακόμη...