Χωρίς τον Jermaine Love στη Βοσνία ο ΠΑΟΚ mateco

Με μία πολύ σημαντική απουσία θα ξεκινήσει ο ΠΑΟΚ mateco τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο Basketball Champions League, όπου επιστρέφει μετά από απουσία μίας σεζόν!
Χωρίς τον Jermaine Love στη Βοσνία ο ΠΑΟΚ mateco

Ο Jermaine Love, που τραυματίστηκε στη διάρκεια του αγώνα με το Λαύριο και υποβλήθηκε σήμερα σε εξετάσεις, δεν θα μπορέσει να ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας. Ο αρχηγός της ομάδας μας έχει διάταση στον αχίλλειο τένοντα στο δεξί πόδι και θα υποβληθεί σε συντηρητική αγωγή και θεραπείες, προκειμένου να προλάβει τον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος. Η κατάσταση του Αμερικανού γκαρντ θα επανεκτιμηθεί στη διάρκεια της εβδομάδας από τον υπεύθυνο του ιατρικού επιτελείου του ΠΑΟΚ mateco, χειρούργο ορθοπεδικό κ.Ιωσήφ Γαβριηλίδη.

Η ομάδα επιστρέφει σήμερα το απόγευμα στο PAOK Sports Arena, για την τελευταία προπόνηση επί Ελληνικού εδάφους, πριν τον αγώνα της ερχόμενης Τρίτης (5/10, στις 19:30) με την Igokea.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ mateco είναι προγραμματισμένο να «πετάξει» στις 04:50 το πρωί της Δευτέρας για το Βελιγράδι κι από την πρωτεύουσα της Σερβίας θα μεταβεί οδικώς στη Banja Luka, όπου και θα διεξαχθεί ο αγώνας με την Igokea.

Διαβάστε ακόμη...