«Συγκεντρωμένοι για τον αγώνα με τον Ιωνικό»

O Adam Smith εκπροσώπησε τους παίκτες του ΠΑΟΚ στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με την JDA Dijon για την 11η αγωνιστική του 4ου ομίλου του Basketball Champions League.
«Συγκεντρωμένοι για τον αγώνα με τον Ιωνικό»

Ο Smith τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ ακολούθησε το πλάνο του σε μεγάλο βαθμό, ενώ αναφέρθηκε και στο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Ιωνικό για την 16η αγωνιστική της EKO Basket League.

«Νομίζω ότι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα ακολουθήσαμε το πλάνο μας. Σήμερα έπαιξαν δυο πραγματικά καλές ομάδες. Στα τελευταία λεπτά έβγαλαν κάποια plays που τους έδωσαν κάποια σημαντικά καλάθια. Εμείς είχαμε κακή συνεννόηση σε κάποιες από τις προσπάθειές μας και έτσι χάσαμε τον αγώνα».

Για το πόσο έτοιμη θα παρουσιαστεί η ομάδα στο πρωτάθλημα: «Όπως είπα θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ σε πολύ μεγάλο βαθμό εκτέλεσε σωστά το πλάνο του στο σημερινό παιχνίδι. Θα πρέπει να κοντρολάρουμε το μυαλό μας και το σώμα μας για να ξεκουραστούμε. Μοιράστηκε αρκετά ο χρόνος συμμετοχής των παικτών. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στον επόμενο αγώνα με τον Ιωνικό».

Για τα τελευταία 3 λεπτά του αγώνα: «Η JDA Dijon είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι αγωνίζεται στη διοργάνωση και είναι πρώτη στον όμιλο. Υπήρξαν σημεία του παιχνιδιού που δεν ήμασταν τόσο συγκεντρωμένοι στην άμυνα ενώ εκείνοι πέτυχαν κάποια πολύ σημαντικά καλάθια. Έτσι είναι το μπάσκετ».

Διαβάστε ακόμη...