«Ήμασταν καλά προετοιμασμένοι για το παιχνίδι»

Ο Lucky Jones εκπροσώπησε τους παίκτες του ΠΑΟΚ στη Συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Karsiyaka για τη φάση των 16 του Basketball Champions League.
«Ήμασταν καλά προετοιμασμένοι για το παιχνίδι»

Ο Αμερικανός του ΠΑΟΚ, τόνισε ότι η ομάδα του είχε πολύ καλή λειτουργεία λόγω της πολύ καλής προετοιμασίας που είχε γίνει, ενώ στάθηκε στην ένταση της άμυνας της ομάδας στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα.

«Συγχαρητήρια στην Karsiyaka. Είναι μια ομάδα με πολύ ταλέντο και πολύ καλά στοιχεία στο παιχνίδι της. Έχει καλούς Αμερικανούς. Εμείς είχαμε ένα καλό πλάνο και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Είχαμε σωστή λειτουργία κι ήμασταν κατάλληλα προετοιμασμένοι από το επιτελείο μας».

Για τα λάθη στο τέλος που έριξαν τη διαφορά: «Είναι κάτι που έχει συμβεί ξανά στην ομάδα. Είναι και κάτι όμως που πρέπει να διορθώσουμε. Οφείλουμε να διατηρούμε στη συγκέντρωση μας ως το τέλος. Μας έχει συμβεί και σε άλλους αγώνες και γι' αυτό το λόγο πρέπει στην Τουρκία να είμαστε συγκεντρωμένοι ως το τέλος».

Για αυτό που έκανε καλά ο ΠΑΟΚ και πήγε τη διαφορά μέχρι το +19: «Ήταν η ένταση στην άμυνα μας. Το πιο σημαντικό ήταν που κάναμε δύσκολη την εύρεση λύσεων στην επίθεση τους. Έχουν πολύ καλούς περιφερειακούς σουτέρ. Όσο ελέγχαμε τον τομέα της άμυνας βρίσκαμε λύσεις στην επίθεση γιατί ήμασταν σωστά προετοιμασμένοι και γνωρίζαμε τις αδυναμίες του αντιπάλου».

Διαβάστε ακόμη...