Η ΚΑΕ για τον οικονομικό απολογισμό

Με ανακοίνωση που ανέβηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ γνωστοποιεί ότι ο πλήρης οικονομικός απολογισμός θα πραγματοποιηθεί προς το τέλος της τρέχουσας χρήσης, όπως άλλωστε γίνεται κάθε χρόνο.
Η ΚΑΕ για τον οικονομικό απολογισμό

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η Διοίκηση Πρωτοδικείου της Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. είναι η μόνη υπεύθυνη για την δημοσιοποίηση οικονομικών στοιχείων που έχουν σχέση με τη διαχείριση της εταιρίας. Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ. που μας έκανε την τιμή να μας ορίσει μέλη του Δ.Σ. και προς τον κόσμο του Π.Α.Ο.Κ. που με το υστέρημά του στήριξε και θα συνεχίσει να στηρίζει την μεγάλη προσπάθεια για την οικονομική εξυγίανση και την αγωνιστική ανάταση της ομάδας, ενημερώνουμε ότι ο πλήρης οικονομικός απολογισμός θα πραγματοποιηθεί προς το τέλος της τρέχουσας χρήσης, όπως άλλωστε γίνεται κάθε χρόνο. Μέχρι τότε, κάθε άλλη αναφορά εκτός των επισήμων ανακοινώσεων της Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. και των μελών του Δ.Σ. δεν μπορεί και δεν θα πρέπει να θεωρηθεί έγκυρη.

Υ.Γ.: Ως μία πρώτη ενημέρωση, απλά και ενδεικτικά αναφέρουμε ότι οι ρυθμίσεις που έγιναν σε εφορία-ΙΚΑ και αφορούσαν τη χρήση της αγωνιστικής περιόδου 2010-11 έφτασαν στο ύψος των 445.000€".

 

 

 

Διαβάστε ακόμη...