ΚΑΕ ΠΑΟΚ: "Προστατέψτε την ομάδα"

Με αφορμή το αυριανό παιχνίδι με το συμπολίτη στην Paok Sports Arena, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί τον κόσμο να στηρίξει και να προστατεύσει την ομάδα από κάθε ενέργεια που μπορεί να την βλάψει.
ΚΑΕ ΠΑΟΚ: "Προστατέψτε την ομάδα"

Με αφορμή το αυριανό παιχνίδι με το συμπολίτη στην Paok Sports Arena, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί τον κόσμο να στηρίξει και να προστατεύσει την ομάδα από κάθε ενέργεια που μπορεί να την βλάψει.

Να τι αναφέρει η ανακοίνωση:

"Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να κάνει το δεύτερο βήμα για την κατάκτηση της 3ης θέσης στα Playoffs. Σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ που οδηγεί στην Ευρωλίγκα, είμαστε σίγουροι ότι και πάλι ο κόσμος του ΠΑΟΚ θα δώσει δυναμικό παρόν, θα στηρίξει τους καλαθοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο και θα προστατεύσει την ομάδα από κάθε ενέργεια που μπορεί να την βλάψει.

Είμαστε σίγουροι ότι ο κόσμος του ΠΑΟΚ

*Θα δώσει ώθηση στην προσπάθεια των παικτών και του προπονητή μας

*Θα απομονώσει όσους προσπαθήσουν να δημιουργήσουν πρόβλημα στον ΠΑΟΚ

*Δεν θα απαντήσει σε τυχόν προκλήσεις

*Θα υπερασπιστεί και θα προφυλάξει ως το τέλος το απόλυτο πλεονέκτημα της έδρας που με αγώνα και κόπο η ομάδα κατέκτησε μέσα στο γήπεδο στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος

Λόγω της μεγάλης σημασίας των αγώνων ΠΑΟΚ – Αρης και των αυξημένων μέτρων ασφαλείας που αποφάσισε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, θα πρέπει να ενημερώσουμε τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ που θα έρθουν στο PAOK Sports Arena για να ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας ότι..

*Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας των διαζωμάτων 102 και 103, θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι της Τετάρτης (1/6) από αντίστοιχες θέσεις στα διαζώματα 104 και 105.

*Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας του διαζώματος VIP 4, θα ενημερωθούν κατά την άφιξή τους στο γήπεδο για την ακριβή θέση από την οποία θα παρακολουθήσουν τον αγώνα.

*Δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε όσους δεν έχουν εισιτήρια (διαρκείας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ περιόδου 2010-11 και απλά εισιτήρια του αγώνα).

*Δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε κανέναν εκπρόσωπο των ΜΜΕ που δεν έχει διαπίστευση (κάρτα μέλους ΕΣΗΕΜΘ, ΠΣΑΤ ή κάρτα ΕΣΑΚΕ περιόδου 2010-11).

*Δεν ισχύουν τα εισιτήρια ελεύθερης εισόδου των ακαδημιών όλων των τμημάτων του ΠΑΟΚ.

*Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ να προσέλθουν στο γήπεδο το συντομότερο δυνατό, για να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους και να εισέλθουν στο γήπεδο προκειμένου να αποφευχθεί συνωστισμός.

*Εχουν εξαντληθεί και δεν διατίθενται εισιτήρια για τα διαζώματα VIP 1, 2 και 3.

Είμαστε σίγουροι ότι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε να προστατεύσουμε την ομάδα μας και να οδηγήσουμε τον ΠΑΟΚ εκεί που πραγματικά του αξίζει να βρίσκεται..."

ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Διαβάστε ακόμη...