Κανώτας: "Όποτε θέλουν ξαναπαίζουμε με κόσμο."

Επίθεση κατά του Αρη και του  Δαμιανίδη εξαπέλυσε ο  πρόεδρος τη ΚΑΕ ΠΑΟΚ, poy υποστήριξε ότι τίποτα από τα όσα καταγγέλλουν οι «συμπολίτες» δε συνέβη  και ότι οι «άνδρες κερδίζουν στο γήπεδο».
Κανώτας: "Όποτε θέλουν ξαναπαίζουμε με κόσμο."

Νέα επίθεση κατά του Αρη και του προέδρου του, Γιάννη Δαμιανίδη εξαπέλυσε ο Μιτλιάδης Κανώτας. Ο πρόεδρος τη ΚΑΕ ΠΑΟΚ, υποστήριξε ότι τίποτα από τα όσα καταγγέλλουν οι «κίτρινοι» δεν συνέβη στο σαββατιάτικο ματς και ότι οι «άνδρες κερδίζουν στο γήπεδο».

Επίσης υποστήριξε θα είναι σκάνδαλο ακόμη και να κληθεί η ΚΑΕ ΠΑΟΚ σε απολογία, ενώ εξέφρασε την πίστη του ότι αν το παιχνίδι ξαναγίνει παρουσία και των οπαδών του «δικεφάλου», τότε οι «ασπρόμαυροι» θα καταφέρουν να καλύψουν και τη διαφορά των 13 πόντων με την οποία είχαν ηττηθεί στο ματς του Αλεξανδρείου.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μιλτιάδης Κανώτας στον «Sport 103 fm»:

Ανακτήσαμε πλέον. Αυτά δε γίνονται ούτε στο μεσαίωνα. Να έρχεται ο πρόεδρος του Άρη και να προκαλεί,. Εμείς στο Αλεξάνδρειο όταν έσβησαν τα φώτα δεχτήκαμε τόσα αντικείμενα. Οι άντρες κερδίζουν μέσα στο γήπεδο. Δε δικαιούται να πιέζει ο Άρης να αλλάξουν οι εκθέσεις. Μπήκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο ο κύριος και δεν τιμωρήθηκε. Έδωσε χαρτί να εκκενωθεί το γήπεδο. Είναι επίσης γνωστά τα αισθήματα του κυρίου Μούστου. Ότι είναι Αρειανός. Ποιος όρισε κομισάριο αυτόν τον κύριο; Ο κύριος Μούστος δεν ήταν με τον Ολυμπιακό που φάγαμε τέσσερις αγωνιστικές; Ό, τι γίνεται γράφεται στο φύλλο αγώνα. Δε μας κάλεσε κανένας να εκκενώσουμε το γήπεδο.

Ρώτησα τον κύριο Μαραμή αν υπάρχει πρόβλημα και μου είπε κανένα πρόβλημα. Υπήρχαν πολλοί αστυνομικοί με πολιτικά. Κάποιους τους ξέρω προσωπικά. Κι αυτοί στους υπεράριθμους ήταν; Ο ΠΑΟΚ δεν έβαλε κανέναν. Θα είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο έστω και να κλιθούμε από τον αθλητικό δικαστή. Κανείς δε μας είπε να εκκενώσουμε το γήπεδο. Να γίνει έρευνα για τις προκλήσεις του προέδρου του Άρη. Και μετά ζητάνε όχι βία στα γήπεδα όταν προκαλούν οι ίδιοι παράγοντες. Γιατί μόνο 4 αγωνιστικές στον ΠΑΟΚ και όχι 5 ή 6 στην προηγούμενη τιμωρία; Καπνογόνο έπεσε και μέσα στην ΑΕΚ. Έφαγε πρόστιμο μόνο 2200 ευρώ. Είδα τον κύριο Συμεωνίδη και του ζήτησα ισονομία. Δε θέλουμε καμία χάρη. Αν δεν μπορούν να επιβάλουν ισονομία να μην ξαναδιαιτητεύσουν.

Δεν πρόκειται να υπάρξει ποτέ ισονομία. Πρέπει να καταργηθεί αυτή η ποινή και να επιβάλλεται μόνο σε ακραίες περιπτώσεις. Θεωρώ ότι όλα γίνονται για εσωτερική τους κατανάλωση. Είπα στον Δαμιανίδη, αν θέλεις να χάσεις τη διαφορά να το ξανακάνουμε το ματς, αλλά με κόσμο! Προσφέρθηκα να του δώσω του κυρίου Δαμιανίδη τις μισές εισπράξεις. Όποτε θέλουν το ξαναπαίζουμε με κόσμο. Πίστευα ότι είχαμε τη δυνατότητα να πάρουμε τη διαφορά. Δεν πειράζει, στο τέλος πάλι από κάτω θα είναι ο Άρης και δε θα παίξει ρόλο η διαφορά», κατέληξε ο Κανώτας.

Διαβάστε ακόμη...