Συνάντηση με πολύ παρελθόν από τον ΠΑΟΚ

Μία συνάντηση που ξύπνησε πολλές αναμνήσεις από το παρελθόν και έδωσε την ευκαιρία να βρεθούν και πάλι (ή και για πρώτη φορά) μαζί παίκτες που αγωνίστηκαν στον ΠΑΟΚ πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη.
Συνάντηση με πολύ παρελθόν από τον ΠΑΟΚ

Στο περιθώριο της τιμητικής εκδήλωσης για το Νίκο Γκάλη, είναι στη Θεσσαλονίκη και παίκτες που έχουν γράψει την δική τους ξεχωριστή ιστορία στον ΠΑΟΚ και φωτογραφήθηκαν όλοι μαζί, σε ένα στιγμιότυπο με χιλιάδες αναμνήσεις και «ρίζες» σε τρεις διαφορετικές δεκαετίες.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Μπάνε Πρέλεβιτς και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Νίκος Σταυρόπουλος είναι εκπρόσωποι της τωρινής ομάδας που συμμετέχουν στην εκδήλωση και μαζί τους παλιοί παίκτες της ομάδας, όπως οι: Τζον Κόρφας, Μάνθος Κατσούλης, Μέμος Ιωάννου, Γιώργος Σιγάλας, Ντίνος Αγγελίδης, Νίκος Φιλίππου και ο Στιβ Γιατζόγλου, μαζί με τον πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ Δημήτρη Ιτούδη και τον αντιδήμαρχο Θεσσαλονίκης και τον πρώην παράγοντα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Κωνσταντίνο Ζέρβα. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στη Βίλα Μπιάνκα.

Από τη φωτογραφία απουσιάζει μόνο ο Μάνθος Κατσούλης.

Διαβάστε ακόμη...