Επιστρέφει τα μεσάνυχτα ο ΠΑΟΚ mateco

Με τα μυαλό πλέον στον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος με τον Προμηθέα στην Πάτρα (αυτό το Σάββατο, 9/10 στις 17:00 και με ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ3),
Επιστρέφει τα μεσάνυχτα ο ΠΑΟΚ mateco

επιστρέψει τα μεσάνυχτα στη Θεσσαλονίκη η αποστολή του ΠΑΟΚ mateco, ολοκληρώνοντας το πρώτο ταξίδι στο φετινό Basketball Champions League.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ mateco «πετάει» στις 20:15 από το Βελιγράδι και μέσω Αθηνών θα φτάσει στη Θεσσαλονίκη, έχοντας και ένα ακόμη πρόβλημα. Ο Γιώργος Καμπερίδης, χτύπησε στη διάρκεια του αγώνα με την Igokea, έχει ενοχλήσεις στο πέλμα και θα υποβληθεί αύριο σε εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει.

Στη διάρκεια της αυριανής ημέρας θα επανεκτιμηθεί και η κατάσταση του Jermaine Love, η απουσία του οποίου ήταν ιδιαίτερα σημαντική για την ομάδα στα δύο πρώτα επίσημα παιχνίδια του ΠΑΟΚ mateco.

Η ομάδα επιστρέφει στο PAOK Sports Arena την Πέμπτη το απόγευμα, για την μία, από τις δύο προπονήσεις που θα προλάβει να πραγματοποιήσει, στον ελάχιστο χρόνο που έχει για την προετοιμασία της και προτού αναχωρήσει για την Πάτρα.

Δανεικός στη Λευκάδα ο Αντώνης Καραγιαννίδης

Ο καλαθοσφαιριστής του ΠΑΟΚ mateco, Αντώνης Καραγιαννίδης θα αγωνιστεί ως δανεικός στην Δόξα Λευκάδας για την αγωνιστική περίοδο 2021-22.

Η Δόξας Λευκάδας συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής κατηγορίας.

Ο Αντώνης Καραγιαννίδης είναι ο δεύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ mateco, που θα αγωνιστεί ως δανεικός, καθώς είχε προηγηθεί ο Κωνσταντίνος Ιατρίδης, ο οποίος έχει παραχωρηθεί με τη μορφή του δανεισμού, στο Φίλιππο Βέροιας.

Διαβάστε ακόμη...