Νίκησε παρά τις ελλείψεις

Στην πρώτη φιλική αναμέτρηση για τα Μαυροσκούφεια, ο Δικέφαλος νίκησε την Καβάλα με σκορ 63-60, χωρίς να αγωνίζονται οι Αντριουσκεβίτσιους και Ράιτ. Χ. Μαρκόπουλος: "Θέλουμε χρόνο"
Νίκησε παρά τις ελλείψεις

Ο Λιθουανός σέντερ αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού και δεν αγωνίστηκε προληπτικά, ενώ ο αμερικανός εμφάνισε έντονα συμπτώματα γαστρεντερίτιδας.

Πρωταγωνιστές για τον ΠΑΟΚ οι Ντικούδης και Τσακαλέρης με 13 και 11 πόντους αντίστοιχα.

Πριν από την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Φαίδωνα Ματθαίου.

Ο ΠΑΟΚ είχε το προβάδισμα σε όλη σχεδόν τη διάρκεια του αγώνα, προηγήθηκε ακόμη και με διαφορά 12 (32-30), αλλά το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες και στον πόντο. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε με δύο βολές του Καλαμπόκη.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο βοηθός προπονητή, Χάρης Μαρκόπουλος (σήμερα εκτελούσε χρέη προπονητή μιας και ο πατέρας του απουσιάζει σε σεμινάριο προπονητών) δήλωσε: "Ήμασταν κουρασμένοι από το ταξίδι, κατά διαστήματα παίξαμε καλό μπάσκετ. Θέλουμε ακόμα χρόνο για να δούμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα ως ομάδα. Πρέπει να είμαστε πλήρης για να το δούμε αυτό, περιμένουμε άλλους δύο παίκτες, πιστεύω πως κάθε μέρα που περνάει θα γινόμαστε καλύτεροι".

Τα Δεκάλεπτα: 21-15, 35-30, 46-46, 63-60

ΠΑΟΚ: Γιαννακίδης 6, Stiggers 9 (1), Καλαμπόκης 10, Αμπαράς, Αράπης, Ντικούδης 13, Καλαμπάκας 7 (1), Τσακαλέρης 11, Καλές 7, Λιάπης.

ΚΑΒΑΛΑ: Pasalic 7 (1), Αράπης, Jovanovic 12 (2), Taylor 6, Στεφανίδης, Πιεβάλιτσα, Γκέλιος, Καραθανάσης 2, Γεωργάκης, Kostov 14, Καραποστόλου 5 (1), Σίμτσακ 2, O’Bryant 12.

Επόμενη αναμέτρηση για το τουρνουά, την Παρασκευή με την Ολίν.

Διαβάστε ακόμη...